Novice

Zadnje dodane novice
19
maj.
2020
Oviran dostop do Zbirnega centra Bukovžlak do 20. junija 2020
Vse uporabnike storitev obveščamo, da bo zaradi gradbenih del oviran dostop do ZBIRNEGA CENTRA BUKOVŽLAK. Zato vas vljudno naprošamo, da v času del, ki bodo trajala od 20. maja do 20. junija 2020, uporabljate zbirna centra v sosednjih občinah, to sta ZC Vojnik v poslovni coni Arclin in ZC Žalec v poslovni coni v Vrbju.
Več >>
18
maj.
2020
Obvestilo - Konec epidemije
V skladu s sproščanjem ukrepov Vlade RS in preklicem epidemije vam sporočamo, da v ponedeljek, 18. maja 2020, ponovno odpiramo naše poslovne prostore za uporabnike storitev in poslovne stranke. Ker nevarnost širjenja virusa še vedno obstaja, je v naših notranjih prostorih obvezno ohranjati fizično razdaljo, skrbeti za higieno rok ter uporabljati maske.
Več >>
08
maj.
2020
V soboto, 9. maja, ZC Braslovče odprt do 15. ure
Zbirni center v Braslovčah bo v soboto, 9. maja, zaradi čistilne akcije odprt od 8. do 15. ure.
Več >>
06
maj.
2020
Aktivirajte trajnik oz. direktno bremenitev in e-račun
Odločite se za zeleno poslovanje in omejite širjenje virusa. V Simbiu vam omogočamo plačevanje storitev preko trajnika (direktne bremenitve SEPA) in pošiljanje položnic v e-obliki na vaš e-naslov. S tem si boste znižali stroške provizij pri plačilih ter prihranili pot in čas s plačevanjem na bankah ali poštah, še vedno pa boste imeli pregled nadzor nad zneski na položnicah.
Več >>
04
maj.
2020
Akcija zbiranja nevarnih odpadkov letos le jeseni
Obveščamo vas, da bo akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev v letošnjem letu potekala samo septembra. Spomladanskega dela akcije tako ne bo. Kot je znano, smo že ob začetku razglasitve epidemije zaradi zaščitnih ukrepov preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in organizacije delovnih procesov preklicali spomladansko akcijo zbiranja nevarnih odpadkov na terenu.
Več >>
29
apr.
2020
Čistilna akcija v Celju kljub epidemiji
Kljub epidemiji je tudi letos ob dnevu Zemlje 22. aprila nekaj prostovoljcev zavihalo rokave in očistilo okolico. V Simbiu smo razdelili vrečke in rokavice ter pobrali odpadke. V Mestni občini Celje so občani tako očistili sprehajalno pot ob Savinjskem nabrežju in mestni park ter nekatere mestne četrti, kot je Slavko Šlander.
Več >>
28
apr.
2020
Zbirni centri bodo na praznično soboto, 2. maja, izjemoma ODPRTI
Zbirni centri v upravljanju družbe Simbio bodo v soboto, 2. maja, kljub prazniku izjemoma odprti po običajnem delovnem času. Gre za zbirne centre Bukovžlak, Žalec, Vojnik, Prebold, Vransko -Tabor in Polzela.
Več >>
21
apr.
2020
Obvestilo o odvozu odpadkov med prazniki
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov namesto na praznični ponedeljek, 27. aprila, že v soboto, 25. aprila. Odvoz odpadkov, ki je predviden za petek, 1. maja, pa bo opravljen v soboto, 2. maja.
Več >>
17
apr.
2020
Zbirni centri bodo od 20. aprila spet odprti po običajnem urniku
Od ponedeljka, 20. aprila dalje, bodo vsi zbirni centri v upravljanju naše družbe ponovno odprti po običajnem odpiralnem času. S tem dnem bo možen tudi odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na klic. Tako se bodo ponovno izvajale vse dejavnosti na področju ravnanja z odpadki z izjemo praznjenja greznic in malih komunalnih čistilnih naprav.
Več >>
06
apr.
2020
Obvestilo o spremembi odvoza zaradi velike noči
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov namesto v ponedeljek, 13. 4. 2020, potekal v SOBOTO, 11. 4. 2020. Prosimo vas, da upoštevate to obvestilo in ravnate s posodami za odpadke kot običajno na dan odvoza.
Več >>
06
apr.
2020
Temeljito čiščenje - fotogalerija
Danes se je začelo temeljito čiščenje mestnega središča. Pogoji so ta namen idealni, saj ni gostinskih vrtov in skorajda ni pešcev. Očistili smo pot od Krekovega trga proti Prešernovi, jutri pa nadaljujemo delo od Braniborja po Stanetovi in Glavnemu trgu.
Več >>
03
apr.
2020
Prihodnji teden v celjskem mestnem jedru temeljito čiščenje javnih površin
Obveščamo vas, da bo prihodnji teden v starem mestnem jedru potekalo temeljito čiščenje javnih površin vključno s podhodi. Dela se bodo med drugim izvajala z vodo pod visokim pritiskom, zato bo gibanje pešcev ovirano.
Več >>

  Kontakt

  Kontakt:
  03 425 64 00
  03 425 64 12
  info@simbio.si

  Imate vprašanje?

  Prišlo je do napake.
  Sporočilo uspešno oddano

  Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".