17
apr.
2020
Zbirni centri bodo od 20. aprila spet odprti po običajnem urniku
Od ponedeljka, 20. aprila dalje, bodo vsi zbirni centri v upravljanju naše družbe ponovno odprti po običajnem odpiralnem času. S tem dnem bo možen tudi odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na klic. Tako se bodo ponovno izvajale vse dejavnosti na področju ravnanja z odpadki z izjemo praznjenja greznic in malih komunalnih čistilnih naprav.

Zbirni centri Vojnik, Vransko in Prebold, ki so bili od 16. 3. 2020, odprti samo ob sobotah, bodo od 20. 4. 2020 odprti tudi med tednom, in to po običajnem poletnem urniku. Ob sobotah ostajata odprta tudi ZC Braslovče in Polzela.
Zbirni center Žalec bo od 20. 4. 2020 odprt po poletnem odpiralnem času.

Ob predaji odpadkov bodo še vedno veljali določeni varnosti ukrepi. V zbirni center bo sočasno lahko stopilo do 5 avtomobilov, pri čemer morajo uporabniki nositi zaščitno masko in si obvezno pred vstopom in po izstopu razkužiti roke. Medsebojno bodo morali tudi vzdrževati varnostno razdaljo najmanj 2 metrov.

Praznjenje greznic in MKČN se bo nadaljevalo po 1. 6. 2020.

 

Odpiralni časi zbirnih centrov od 20. 4. 2020

w-video
Ostale novice
01
jul.
2020
Novi zabojniki Pod gabri
Danes smo na ulici Pod gabri v Novi vasi namestili nove nadzemne zbiralnice za ločeno zbrane odpadke. Na treh mestih ob ulici smo namestili po pet različnih zabojnikov in odstranili obstoječe kontejnerje.
Več >>
29
jun.
2020
Dela na Zbirnem centru Bukovžlak uspešno zaključena
Potem ko je bil dostop do Zbirnega centra Bukovžlak in do RCERO Celje oviran zaradi gradbenih del na cestišču pri vhodni kontroli, so bila dela v napovedanem roku, torej do 20. junija, uspešno zaključena. Vsem občanom se zahvaljujemo za strpnost v času del ter da so z obiskom sosednjih zbirnih centrov v Žalcu in Vojniku razbremenili dostop do ZC Bukovžlak, ki sedaj spet obratuje kot običajno.
Več >>
19
jun.
2020
Spremenjen odvoz v četrtek, 25. junija, zaradi praznika
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov namesto v četrtek, 25. junija 2020, zaradi praznika, dneva državnosti, potekal v soboto, 27. junija. Prosimo, da v soboto pripravite zabojnike za odpadke kot sicer ob četrtkih.
Več >>
10
jun.
2020
Napolnite ulične zbiralnike s starimi aparati
Od septembra 2016 in vse do danes se je v 43 uličnih e-zbiralnikih na Celjskem nabralo za skoraj 67 ton odpadne električne in elektronske opreme ter baterij. Zabojnike je postavila družba Zeos v sklopu projekta Life – Gospodarjenje z e-odpadki in v sodelovanju z občinami in družbo Simbio.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".