Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
04
jul.
2022
Za čistejše zabojnike in mestno jedro
Nabavili smo novo delovno vozilo, ki bo prispevalo k povečanju higienskih razmer na zbirnih mestih za odpadke in zmanjšanju neprijetnih vonjav. Novo vozilo je namenjeno tako pranju zabojnikov kot čiščenju mestne opreme in ulic. Velja za eno najsodobnejših tovrstnih vozil v Sloveniji.

Vozilo znamke Iveco omogoča pranje s toplo vodo, in to tako v notranjosti kot zunanjost posod za odpadke. Odlikuje ga dezinfekcijski sistem z biorazgradljivim detergentom ter reciklaža vode, saj ima dve cisterni, in sicer eno za čisto drugo pa za umazano vodo.


Velika prednost novega pralnega vozila je tudi pralna letva s šestimi šobami v sprednjem delu vozila, kar bo omogočalo temeljito čiščenje tlakov v mestnem jedru, s pomočjo ročne visokotlačne pištole in 10-metrske cevi za zunanje visokotlačno pranje, pa bo mogoče očistiti tudi težje dostopne dele urbane. opreme, kot so nogice klopi, stebri ipd.

Vrednot novega stroja ''Čisto čisto'' je 226.000 evrov.

Ostale novice
22
jul.
2022
Prodaja komposta 1. kakovostnega razreda
Pri nas lahko nabavite kompost 1. kakovostnega razreda, ki je pridelan v kompostarni RCERO v Celju. Prodaja se v razsutem stanju, v količinah, ki so večje od 1 m³.
Več >>
21
jun.
2022
V soboto, 25. junija, bodo zbirni centri zaprti
Zaradi praznika - dneva državnosti bodo zbirni centri v našem upravljanju v soboto, 25. junija, ZAPRTI.
Več >>
17
jun.
2022
Učenci v akciji zbiranja odpadnega papirja zbrali 488 ton
Zaključuje se še eno šolsko leto in s tem tudi akcija zbiranja šolskega papirja, ki jo že več kot dve desetletji organizira družba Simbio. Učenci osnovnih in podružničnih osnovnih šol so zbrali skupaj 488 ton te dragocene surovine, kar je več kot lani (349 ton). Največ papirja na učenca je že 18-ič zapored zbrala Osnovna šola Hudinja.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".