14
dec.
2017
Vhodna kontrola bo kmalu zasijala v novi podobi
Vhodna kontrola zbirnega centra, ki predstavlja hkrati tudi vstop na območje Regionalnega centra za ravnanje z odpadki Celje, je bila nujno potrebna obnove. Dela se zaključujejo in vsi, ki sami vozite kosovne odpadke in ločeno zbrane odpadke v zbirni center Bukovžlak, boste kmalu zapeljali skozi bistveno moderniziran in uporabnikom bolj prijazen vhod.

Razlog za prenovo je bil v tem, da so bili vsa oprema in zaposleni do prenove nameščeni v bivalnem zabojniku še iz časov, ko sta bila na tej lokaciji samo zbirni center in odlagališče. S širitvijo  poslovanja v zadnjih letih je prihajalo do velike prostorske stiske, saj se je obseg dela bistveno povečal, poleg tega pa je bilo potrebno namestiti tudi informacijsko-tehnološko opremo.

Vrednost investicije, ki jo zaključujemo v teh dneh, znaša okoli 180.000 evrov brez DDV. Na tej točki uslužbenci preverjajo skladnost pripeljanih odpadkov s pripadajočo dokumentacijo (razni evidenčni listi, ocene odpadkov, pooblastila in naročilnice), poleg tega pa tudi zajemajo vse ostale potrebne podatke, od vrste pripeljanih odpadkov do identifikacije uporabnikov.

w-video
Ostale novice
19
maj.
2020
Oviran dostop do Zbirnega centra Bukovžlak do 20. junija 2020
Vse uporabnike storitev obveščamo, da bo zaradi gradbenih del oviran dostop do ZBIRNEGA CENTRA BUKOVŽLAK. Zato vas vljudno naprošamo, da v času del, ki bodo trajala od 20. maja do 20. junija 2020, uporabljate zbirna centra v sosednjih občinah, to sta ZC Vojnik v poslovni coni Arclin in ZC Žalec v poslovni coni v Vrbju.
Več >>
18
maj.
2020
Obvestilo - Konec epidemije
V skladu s sproščanjem ukrepov Vlade RS in preklicem epidemije vam sporočamo, da v ponedeljek, 18. maja 2020, ponovno odpiramo naše poslovne prostore za uporabnike storitev in poslovne stranke. Ker nevarnost širjenja virusa še vedno obstaja, je v naših notranjih prostorih obvezno ohranjati fizično razdaljo, skrbeti za higieno rok ter uporabljati maske.
Več >>
08
maj.
2020
V soboto, 9. maja, ZC Braslovče odprt do 15. ure
Zbirni center v Braslovčah bo v soboto, 9. maja, zaradi čistilne akcije odprt od 8. do 15. ure.
Več >>
06
maj.
2020
Aktivirajte trajnik oz. direktno bremenitev in e-račun
Odločite se za zeleno poslovanje in omejite širjenje virusa. V Simbiu vam omogočamo plačevanje storitev preko trajnika (direktne bremenitve SEPA) in pošiljanje položnic v e-obliki na vaš e-naslov. S tem si boste znižali stroške provizij pri plačilih ter prihranili pot in čas s plačevanjem na bankah ali poštah, še vedno pa boste imeli pregled nadzor nad zneski na položnicah.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".