11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.

Srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije je v knežjem mestu potekalo že šestič. V dveh dneh se je strokovnega posveta, razstave komunalne opreme in tekmovanj v delovnih ter športnih panogah udeležilo skoraj 3000 komunalnih delavcev.

»Veseli nas, da smo se Celjani znova izkazali kot odlični organizatorji in gostitelji tako množičnega dogodka, kakršna je komunaliada,« je ob koncu 34. Srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije povedal mag. Marko Zidanšek, predsednik organizacijskega odbora.

Dvodnevno srečanje se je začelo v petek, 8. junija, s strokovnim posvetom, na katerem sta bili v ospredju dve temi: varstvo osebnih podatkov po Splošni uredbi o varstvu podatkov ter vloga energijske izrabe odpadkov v sistemu krožnega gospodarstva. Oba dneva je bila na ogled razstava komunalne opreme, na kateri se je predstavilo 35 razstavljavcev. Drugi dan je tradicionalno minil v športnem duhu v tekmovanjih v 4 delovnih in 18 športnih disciplinah. Na razglasitvi so se prvega mesta v skupnem seštevku točk vseh tekmovanj veselili tekmovalci Kostaka iz Krškega. Sledili so jim zaposleni v JP LPP na drugem in predstavniki Komunalnega podjetja Velenje na tretjem mestu. Kljub temu je bilo zadovoljstvo gostiteljev – družbe Simbio, Vodovod-kanalizacije in Energetike Celje veliko, saj so lovorike pobrali v treh delovnih tekmovanjih – 1. mesto v kanalizaciji in 1. v vodovodu je zasedla celjska VO-KA, Simbio pa 1. mesto v odvozu odpadkov.

Ob koncu dvodnevnega dogajanja, na katerem se je zbralo skoraj 3000 delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, je predsednik organizacijskega odbora letošnje Komunaliade Zidanšek prapor predal Stanku Tomšiču, direktorju Komunale Trebnje. Slednja bo prihodnje leto gostiteljica komunalnih iger.Rezultati Simbio 

4. mesto – lokostrelstvo
5. mesto – krogla
6. mesto – vlečenje vrvi moški
7. mesto - plavanje
8. mesto – streljanje moški
9. mesto – ulična košarka
9. mesto – namizni tenis
10. mesto – streljanje ženske
10. mesto – vlečenje vrvi ženske
13. mesto – kegljanje ženske
13. mesto – šah
14. mesto – tek
15. mesto – badminton
15. mesto – pikado ženske
19. mesto – kegljanje moški
24. mesto – karting
27. mesto – cvetje

w-video
Ostale novice
11
dec.
2018
Spremembe odvoza odpadkov zaradi božično-novoletnih praznikov
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov namesto na praznični torek, 25. december 2018, potekal že v soboto, 22. decembra 2018, in namesto torka, 1. januarja 2019, že v soboto, 29. decembra 2018.
Več >>
22
nov.
2018
PREHOD NA ZIMSKI URNIK ODVOZA BIOLOŠKIH ODPADKOV
Z decembrom prehajamo na odvoz bioloških odpadkov na 14 dni. Tak odvoz, torej vsak drugi teden, bo trajal do 28. februarja 2019. K položnicam za november, ki jih boste uporabniki z rjavimi zabojniki prejeli prve dni decembra, so priloženi urniki, na katerih je označen teden, v katerem imate odvoz bio odpadkov.
Več >>
30
okt.
2018
Pripravili smo posodobljen Abecednik odpadkov
Ločevanje odpadkov se začne doma v gospodinjstvu. Da bo to še enostavnejše, smo izdali tiskan abecednik odpadkov, in sicer ga boste na dom prejela vsa gospodinjstva na območju 12 občin, kjer Simbio odvaža odpadke. V abecedniku smo poskušali zbrati najpogostejše odpadke, ki nastajajo v vsakem domu.
Več >>
25
okt.
2018
OBVESTILO: Na praznični četrtek, 1. novembra, ne bo odvoza odpadkov
Vse uporabnike, ki imate predviden odvoz odpadkov ob četrtkih, obveščamo, da bo odvoz potekal namesto v četrtek, 1. novembra, v soboto, 3. novembra. Zato prosimo, da pripravite zabojnike za odpadke v soboto kot običajno na dan odvoza. Za razumevanje se zahvaljujemo.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".