Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
05
maj.
2020
Plačevanje položnic Simbio tudi z e-računom v mBills denarnici
Račune za storitve Simbio lahko prejmete tudi v mobilno denarnico mBills.

Razlogov v prid poslovanja z e-računi v mBills denarnici je veliko, uporabniki pa njimi največkrat izpostavijo:
• Prejem in plačilo e-računa v mBills je brez provizij. Plačilo e-računa v mBills denarnici je v nasprotju z večino finančnih institucij brezplačno.
• Naročilo na e-račune opravite kar v mBills. Brez obiskov poslovalnic ali telefonskih klicev. To storite takrat, ko vam najbolj ustreza.
• Dokazilo in arhiv plačanih e-računov hranite v mBills in vam je vedno na voljo. Po potrebi si ga lahko kadarkoli posredujete tudi na svoj e-naslov, če potrebujete dokazilo.
• Poslovanje z e-računi je pregledno. Vsak račun uporabnik pred plačilom najprej pregleda in ga potrdi ter je tako vedno na tekočem z računi, ki so že oz. še niso plačani.
• Poslovanje z e-računi je bolj ekološko. Večina poslovanja se počasi usmerja na sodobne tržne poti tudi v skrbi za okolje.

Na prejem e-računa v denarnici mBills se naročite povsem enostavno. V nastavitvah izberite Prijave na e-račune ter dodajte dobavitelja Simbio. Vpišite referenčno številko, ki jo lahko najdete tudi na zadnjem prejetem računu, in prijavo potrdite z gumbom »dodaj«. Možnost naročila ne e-račune vam mBills ponudi tudi, če boste račun plačali s funkcijo Slikaj in plačaj.

Če še niste uporabnik mBills denarnice, si jo enostavno prenesite iz mobilne trgovine Google Play, AppStore ali Huawei App Gallery. Uporabljate jo lahko ne glede na izbrano banko ali operacijski sistem telefona. Več o mBills najdete na www.mbills.si, za vsa vprašanja pa se obrnite na mBills kontaktni center na 01 /200 33 36 ali info@mbills.si.

Ostale novice
21
jun.
2022
V soboto, 25. junija, bodo zbirni centri zaprti
Zaradi praznika - dneva državnosti bodo zbirni centri v našem upravljanju v soboto, 25. junija, ZAPRTI.
Več >>
17
jun.
2022
Učenci v akciji zbiranja odpadnega papirja zbrali 488 ton
Zaključuje se še eno šolsko leto in s tem tudi akcija zbiranja šolskega papirja, ki jo že več kot dve desetletji organizira družba Simbio. Učenci osnovnih in podružničnih osnovnih šol so zbrali skupaj 488 ton te dragocene surovine, kar je več kot lani (349 ton). Največ papirja na učenca je že 18-ič zapored zbrala Osnovna šola Hudinja.
Več >>
14
jun.
2022
Družba Simbio prejela nagrado za izjemno uspešno poslovanje
Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije je v petek, 10. junija, na Celjskem sejmišču podelila nagrade in priznanja za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Sloveniji za leto 2021. Med prejemniki nagrad je tudi naša družba Simbio, ki je prejela prestižno nagrado za izjemno uspešno poslovanje na področju komunalnega gospodarstva in 70 let delovanja na področju zbiranja odpadkov.
Več >>
31
maj.
2022
Največje srečanje komunalnih delavcev - Komunaliada 2022 v Celju
Celje bo med 10. in 11. junijem gostilo že 36. delovno in športno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva. Več kot 2700 zaposlenih iz 72 komunalnih podjetij se je prijavilo na komunalne igre, ki se lahko pohvalijo z eno najdaljših tradicij panožnih druženj v Sloveniji. Komunaliada bo tako že osmič potekala v knežjem mestu, kjer so moči pri organizaciji združila podjetja Simbio, Vodovod-kanalizacija, Energetika Celje, Zelenice in ZPO.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".