Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
20
maj.
2011
Naj tajnica leta 2011 naša Lucija Koštomaj

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Razglasitev je potekala v sklopu tridnevnega 19. Kongresa poslovnih sekretark v Portorožu.

Na tekmovanju, ki ga organizirata Zveza klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije in Planet GV, so se tajnice med seboj pomerile na preskusih znanja o bontonu in protokolu, o slovenskem jeziku, znanju uporabe računalnik in tujih jezikov. 31-letna zmagovalka Lucija Koštomaj, ki je v podjetju Simbio zaposlena 10 let, na delovnem mestu tajnice pa šest let, so na tekmovanje prijavili sodelavci. Direktor družbe Simbio mag. Marko Zidanšek je ob razglasitvi povedal: »Razglasitve naše Lucije za najboljšo tajnico leta oziroma poslovno sekretarko leta 2011 sem se izjemno razveselil. Gre za potrditev tega, kakor doživljamo Lucijo tudi v podjetju Simbio, in smo zelo ponosni, da jo imamo v naši sredi. Njena natančnost, predanost delu, vestnost, odgovornost, obvladovanje kompleksnosti dela v podjetju ter nenehna želja po strokovnem in osebnem izpopolnjevanju so tiste vrline, ki jih pooseblja in s tem razbija stereotipe o tipičnih tajnicah. Zavedam se, da opravlja zelo odgovorno delo. Poleg organiziranja in opravljanja vse bolj obsežnih administrativnih del predstavlja našo družbo tudi navzven ter ima pomembno vlogo pri gradnji odnosov med sodelavci in dobrem vzdušju v podjetju. V Simbiu kot družbi, ki se ukvarja s storitveno dejavnostjo, se zavedamo, da so  strokovno izobraženi in usposobljeni kadri temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti. Zato spodbujamo dodatna izobraževanja vseh zaposlenih ter podpiramo projekte, ki širijo nova znanja in veščine, kot je izbor najboljših tajnic.« 

Ostale novice
22
jul.
2022
Prodaja komposta 1. kakovostnega razreda
Pri nas lahko nabavite kompost 1. kakovostnega razreda, ki je pridelan v kompostarni RCERO v Celju. Prodaja se v razsutem stanju, v količinah, ki so večje od 1 m³.
Več >>
04
jul.
2022
Za čistejše zabojnike in mestno jedro
Nabavili smo novo delovno vozilo, ki bo prispevalo k povečanju higienskih razmer na zbirnih mestih za odpadke in zmanjšanju neprijetnih vonjav. Novo vozilo je namenjeno tako pranju zabojnikov kot čiščenju mestne opreme in ulic. Velja za eno najsodobnejših tovrstnih vozil v Sloveniji.
Več >>
21
jun.
2022
V soboto, 25. junija, bodo zbirni centri zaprti
Zaradi praznika - dneva državnosti bodo zbirni centri v našem upravljanju v soboto, 25. junija, ZAPRTI.
Več >>
17
jun.
2022
Učenci v akciji zbiranja odpadnega papirja zbrali 488 ton
Zaključuje se še eno šolsko leto in s tem tudi akcija zbiranja šolskega papirja, ki jo že več kot dve desetletji organizira družba Simbio. Učenci osnovnih in podružničnih osnovnih šol so zbrali skupaj 488 ton te dragocene surovine, kar je več kot lani (349 ton). Največ papirja na učenca je že 18-ič zapored zbrala Osnovna šola Hudinja.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".