30
dec.
2013
Lokalni energetski načrt občine Dobrna

Zakonodaja s področja energetike lokalnim skupnostim nalaga obvezo priprave lokalnih energetskih konceptov ter skrbno načrtovanje obsega porabe in načina oskrbe z energijo, v njihovih razvojnih dokumentih in prostorskih planih.

Zakonodaja s področja energetike lokalnim skupnostim nalaga obvezo priprave lokalnih energetskih konceptov ter skrbno načrtovanje obsega porabe in načina oskrbe z energijo, v njihovih razvojnih dokumentih in prostorskih planih.

V letu 2013 se je dopolnil energetski koncept občine Dobrna. Občina Dobrna je z izdelavo dokumenta pridobila pregled obstoječega stanja rabe in oskrbe z energijo in načrt potrebnih ukrepov za učinkovitejšo rabo energije in izrabo obnovljivih virov energije. Na podlagi dokumenta, katerega del je tudi 10-letni akcijski načrt, bo občina lahko v naslednjih letih izvajala sistematično energetsko načrtovanje in pristopila k energetskim sanacijam javnih stavb, ki izkazujejo potencial po večji energetski učinkovitosti.

w-video
Ostale novice
07
feb.
2014
Prijava projekta "Kulturna pot Cirila in Metoda"

Prijavili smo projekt (ORP kot slovenski partner) “Wandering in the Footsteps of Saints Cyril and Methodius” na razpis “Cooperation projects to support transnational tourism based on European cultural and industrial heritage”.

Več >>
02
jan.
2014
Umestitev projektov občin Osrednje Celjskega v Izvedbeni načrt RRP Savinjske regije 2013-2015, 2. 1. 2014

Na podlagi javnega povabila za predložitev in sofinanciranje priprave izvedbenih načrtov regionalnih razvojnih programov za obdobje 2013-2015, ki je bil objavljen s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo z dnem 13. december 2013, je Območno razvojno partnerstvo Osrednje Celjsko, v sodelovanju z občinami pristopilo k pripravi osmih projektnih predlogov za vključitev v Izvedbeni načrt RRP Savinjske regije za obdobje 2013-2015.

Več >>
02
jan.
2014
Skupni projekt izgradnje kolesarskih povezav na območju Osrednje Celjskega

RASR, d.o.o., je v letu 2011 naročil izdelavo Strokovnih podlag za »Kolesarske povezave v Savinjski regiji« - uskladitev prioritet kolesarskih povezav po etapah ter določitev pravnih podlag za poseg v prostor (ki jih je izdelal RC Planiranje, d.o.o., Celje, junij 2011).

Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".