Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
18
dec.
2020
Izžrebanih 10 srečnežev v sklopu akcije Oddaj še delujoč star aparat
Nagradna igra »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku« je zaključena. Občani, ki imajo izžrebane številke, se morajo oglasiti preko telefona ali e-pošte na Simbiu, da bodo prejeli nagrade - brezplačna storitev ravnanje z odpadki za celo leto 2021.

Nagradna igra, organizirana z namenom, da bi se v novem kotičku za oddajo delujočih aparatov, postavljenem v začetku letošnjega poletja na RCERO Celje Bukovžlak, zbralo čim več delujočih aparatov, se je končala.

V njej so lahko sodelovali vsi lokalni prebivalci, ki koristijo komunale storitve pri našem podjetju Simbio, d.o.o. tako, da so aparat, ki so ga oddali v kotiček, ustrezno označili s posebno številko. Izmed vseh, ki so pravilno sodelovali v nagradni igri, so izvajalci izžrebali naslednjih 10 številk:

217, 220, 223, 227, 229, 230, 239, 267, 282 in 284.

Aparati, ki so bili v času nagradne igre oddani, so: aparati za kavo, glasbeni stolpi, radio sprejemniki, tiskalniki, aparati za sladoled, šivalni stroji, mešalniki za sadje, računalniki s tipkovnico, mikrovalovne pečice, likalniki, sesalniki in drugi aparati.

Srečni izžrebanci naj se čim prej, najkasneje pa do 30. decembra 2020 javijo po telefonu (03 425 64 00) oz. e-mailu (info@simbio.si) družbi Simbio, d.o.o. ter predložijo svoj del nalepke s številko v dokaz, da so ravno oni prejemnik nagrade: 10 x plačilo mesečnih položnic rednega odvoza odpadkov z gospodinjstev za leto 2021 pri podjetju Simbio, d.o.o.

Organizatorji so izvedli nagradno igro v sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno pod sloganom #Še sem uporaben. Nosilka projekta je družba ZEOS, d.o.o. skupaj s projektnima partnerjema Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD, d.o.o. ter lokalnim partnerjem Simbio, družba za ravnanje z odpadki d.o.o..

Hvala vsem, ki so sodelovali v nagradni igri. V kotičku se tudi po zaključku le-te zbirajo še delujoči aparati, ki so varni za uporabo, niso pokvarjeni ali poškodovan, niso prekomerno umazani in niso zastareli. Zbranim aparatom projektni partner skozi postopek priprave za ponovno uporabo preveri funkcionalnost in električno varnost ter jih vrne na trg po primerni ceni ali jih podari. Tako da vabljeni vsi, ki bodo tudi v prihodnje želeli oddati svoj še delujoči aparat v ponovno uporabo, da ga oddajo v kotiček na RCERO Celje Bukovžlak.

w-video
Ostale novice
13
jan.
2021
Previdno z odlaganjem pepela!
V zabojnike za odpadke ne odlagajte vročega pepela. V zelen zabojnik za mešane odpadke odložite samo ohlajen pepel.
Več >>
21
dec.
2020
Sprememba odvoza odpadkov zaradi božično-novoletnih praznikov
Vse, ki imate odvoz odpadkov ob petkih, obveščamo, da zaradi praznikov v petek, 25. decembra, in v petek, 1. januarja, odvoza odpadkov ne bo. Namesto petka bo odvoz potekal v soboto (26. 12. 2020 in 2. 1. 2021).
Več >>
21
dec.
2020
24. in 31. decembra Zbirni center Bukovžlak odprt samo do 18. ure
Obveščamo vas, da bo zbirni center za ravnanje z odpadki v Bukovžlaku ta četrtek, 24. decembra, in naslednji četrtek, 31. decembra, odprt le od 6. do 18. ure namesto do 20. ure. V času praznikov 25. in 26. decembra ter 1. in 2. januarja pa bo tako zbirni center v Bukovžlaku kot ostali zbirni centri v upravljanju družbe Simbio zaprti.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".