Vklop
Izberi temo
Povečaj
Pomanjšaj
Izklop teme
14
jun.
2022
Družba Simbio prejela nagrado za izjemno uspešno poslovanje
Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije je v petek, 10. junija, na Celjskem sejmišču podelila nagrade in priznanja za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Sloveniji za leto 2021. Med prejemniki nagrad je tudi naša družba Simbio, ki je prejela prestižno nagrado za izjemno uspešno poslovanje na področju komunalnega gospodarstva in 70 let delovanja na področju zbiranja odpadkov.

Družba Simbio po mednarodno priznanih kriterijih dosega Platinasto bonitetno odličnost za 2021. Ta predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. V Sloveniji je v letu 2021 med vsemi 217.359 registriranimi podjetji platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj 3,7 % podjetij in med te sodi tudi družba Simbio.

V obstoječi pravnoorganizacijski obliki je bila družba ustanovljena leta 1996 kot Javne naprave, javno podjetje, d.o.o., komunalna dejavnost pobiranja odpadkov pa se je začela izvajati v Celju že leta 1952, zato letos praznuje 70 let organiziranega pobiranja odpadkov iz središča Celja.

Nagrada je potrditev, da družba Simbio uživa v lokalni in slovenski javnosti visok ugled ter da je zaupanja vreden in zanesljiv poslovni partner.

Direktor javnega podjetja Simbio, d.o.o., mag. Marko Zidanšek je ob tem povedal: »V veliko čast mi je, da smo prejeli to pomembno priznanje. Naš cilj so v prvi vrsti kakovostno opravljene storitve in zadovoljstvo uporabnikov, hkrati pa tudi zadovoljstvo lastnikov našega javnega podjetja in zaposlenih. Ponosen sem, da je Simbio sodobno tehnološko opremljeno podjetje, ki neprestano vlaga v infrastrukturo, s pomočjo katere uspešno zmanjšujemo delež preostanka odpadkov ter povečujemo delež izločenih reciklabilnih frakcij. Vesel sem, da naša zavezanost najvišjim okoljskim in poslovnim standardom ni ostala neopažena, kar potrjuje današnja nagrada.«

Ostale novice
21
jun.
2022
V soboto, 25. junija, bodo zbirni centri zaprti
Zaradi praznika - dneva državnosti bodo zbirni centri v našem upravljanju v soboto, 25. junija, ZAPRTI.
Več >>
17
jun.
2022
Učenci v akciji zbiranja odpadnega papirja zbrali 488 ton
Zaključuje se še eno šolsko leto in s tem tudi akcija zbiranja šolskega papirja, ki jo že več kot dve desetletji organizira družba Simbio. Učenci osnovnih in podružničnih osnovnih šol so zbrali skupaj 488 ton te dragocene surovine, kar je več kot lani (349 ton). Največ papirja na učenca je že 18-ič zapored zbrala Osnovna šola Hudinja.
Več >>
31
maj.
2022
Največje srečanje komunalnih delavcev - Komunaliada 2022 v Celju
Celje bo med 10. in 11. junijem gostilo že 36. delovno in športno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva. Več kot 2700 zaposlenih iz 72 komunalnih podjetij se je prijavilo na komunalne igre, ki se lahko pohvalijo z eno najdaljših tradicij panožnih druženj v Sloveniji. Komunaliada bo tako že osmič potekala v knežjem mestu, kjer so moči pri organizaciji združila podjetja Simbio, Vodovod-kanalizacija, Energetika Celje, Zelenice in ZPO.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".