04
maj.
2020
Akcija zbiranja nevarnih odpadkov letos le jeseni
Obveščamo vas, da bo akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev v letošnjem letu potekala samo septembra. Spomladanskega dela akcije tako ne bo. Kot je znano, smo že ob začetku razglasitve epidemije zaradi zaščitnih ukrepov preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in organizacije delovnih procesov preklicali spomladansko akcijo zbiranja nevarnih odpadkov na terenu.

Da bi kljub temu lahko nevarni odpadki pristali na varnem, so ves čas ostali odprti zbirni centri, kamor občani še vedno lahko pripeljejo nevarne odpadke iz gospodinjstev. Pozitivna novica ob tem je, da je bilo v tem času v zbirne centre v našem upravljanju pripeljano kar 80 % več nevarnih odpadkov kot lani v istem obdobju.

Razpored z natančnim urnikom in lokacijami jesenske akcije zbiranja nevarnih odpadkov bomo poslali skupaj z avgustovskimi položnicami vsem gospodinjskim uporabnikom in ga objavili tudi na naši spletni strani.

w-video
Ostale novice
01
jul.
2020
Novi zabojniki Pod gabri
Danes smo na ulici Pod gabri v Novi vasi namestili nove nadzemne zbiralnice za ločeno zbrane odpadke. Na treh mestih ob ulici smo namestili po pet različnih zabojnikov in odstranili obstoječe kontejnerje.
Več >>
29
jun.
2020
Dela na Zbirnem centru Bukovžlak uspešno zaključena
Potem ko je bil dostop do Zbirnega centra Bukovžlak in do RCERO Celje oviran zaradi gradbenih del na cestišču pri vhodni kontroli, so bila dela v napovedanem roku, torej do 20. junija, uspešno zaključena. Vsem občanom se zahvaljujemo za strpnost v času del ter da so z obiskom sosednjih zbirnih centrov v Žalcu in Vojniku razbremenili dostop do ZC Bukovžlak, ki sedaj spet obratuje kot običajno.
Več >>
19
jun.
2020
Spremenjen odvoz v četrtek, 25. junija, zaradi praznika
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov namesto v četrtek, 25. junija 2020, zaradi praznika, dneva državnosti, potekal v soboto, 27. junija. Prosimo, da v soboto pripravite zabojnike za odpadke kot sicer ob četrtkih.
Več >>
10
jun.
2020
Napolnite ulične zbiralnike s starimi aparati
Od septembra 2016 in vse do danes se je v 43 uličnih e-zbiralnikih na Celjskem nabralo za skoraj 67 ton odpadne električne in elektronske opreme ter baterij. Zabojnike je postavila družba Zeos v sklopu projekta Life – Gospodarjenje z e-odpadki in v sodelovanju z občinami in družbo Simbio.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".