17
mar.
2009
Zbiranje kosovnih odpadkov v okoliških občinah

Akcija zbiranja kosovnih odpadkov iz gospodinjstev potekala tudi v drugih občinah. 23. marca se bo začela na Dobrni in v Vojniku ter aprila še v nekaterih drugih okoliških krajih.

Akcija zbiranja kosovnih odpadkov iz gospodinjstev potekala tudi v drugih občinah. 23. marca se bo začela na Dobrni in v Vojniku ter aprila še v nekaterih drugih okoliških krajih.

Da bi zmanjšali število divjih odlagališč, je Simbio v začetku marca začel z akcijo zbiranja kosovnih odpadkov. Do petka, 13. marca, je bilo v Mestni občini Celje v sklopu akcije zbranih že 100.920 kg različnih večjih odpadkov, ki se jih ne da odložiti v zabojnike za komunalne odpadke. To so razne stare vzmetnice, talne obloge, kolesa, kosi pohištva, odslužena bela tehnika, posoda ipd. 
Na območju MOC bodo zabojniki stali še v KS Ljubečna (17.-19. 3.), KS Trnovlje (17.-19. 3.), KS Aljažev hrib (19.-21. 3.), KS Pod gradom (19.-21. 3. 2009), KS Teharje (21.-24. 3. 2009), KS Ostrožno (21.-24. 3.) in KS Medlog (24.-26. 3.).

V ponedeljek, 23. marca, in vse do ponedeljka, 30. marca, bodo lahko kosovne odpadke odložili v zabojnike tudi občaniDobrne in Vojnika. Občani Štor bodo to lahko stotili med 1. in 11. aprilom, Drameljčani med 6. in 28. aprilom, krajaniBlagovne od 14. in vse do 24. aprila, na Ponikvi pa bodo zabojniki za kosovne odpadke stali v istem času kot v Dramljah, se pravi med 6. in 28. aprilom.

Cilj akcije je zmanjšati število divjih odlagališč, namenjena pa je zgolj gospodinjstvom in zato ni dovoljeno odlaganje kosovnih odpadkov iz poslovne dejavnosti. 
Kosovne odpadke lahko občani pripeljejo tudi sami v Zbirni center Bukovžlak ali pa naročijo odvoz pri Simbiu, vendar je v slednjem primeru potrebno za odvoz in prevzem plačati.

w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".