17
mar
2009
Zbiranje kosovnih odpadkov v okoliških občinah

Akcija zbiranja kosovnih odpadkov iz gospodinjstev potekala tudi v drugih občinah. 23. marca se bo začela na Dobrni in v Vojniku ter aprila še v nekaterih drugih okoliških krajih.

Akcija zbiranja kosovnih odpadkov iz gospodinjstev potekala tudi v drugih občinah. 23. marca se bo začela na Dobrni in v Vojniku ter aprila še v nekaterih drugih okoliških krajih.

Da bi zmanjšali število divjih odlagališč, je Simbio v začetku marca začel z akcijo zbiranja kosovnih odpadkov. Do petka, 13. marca, je bilo v Mestni občini Celje v sklopu akcije zbranih že 100.920 kg različnih večjih odpadkov, ki se jih ne da odložiti v zabojnike za komunalne odpadke. To so razne stare vzmetnice, talne obloge, kolesa, kosi pohištva, odslužena bela tehnika, posoda ipd. 
Na območju MOC bodo zabojniki stali še v KS Ljubečna (17.-19. 3.), KS Trnovlje (17.-19. 3.), KS Aljažev hrib (19.-21. 3.), KS Pod gradom (19.-21. 3. 2009), KS Teharje (21.-24. 3. 2009), KS Ostrožno (21.-24. 3.) in KS Medlog (24.-26. 3.).

V ponedeljek, 23. marca, in vse do ponedeljka, 30. marca, bodo lahko kosovne odpadke odložili v zabojnike tudi občaniDobrne in Vojnika. Občani Štor bodo to lahko stotili med 1. in 11. aprilom, Drameljčani med 6. in 28. aprilom, krajaniBlagovne od 14. in vse do 24. aprila, na Ponikvi pa bodo zabojniki za kosovne odpadke stali v istem času kot v Dramljah, se pravi med 6. in 28. aprilom.

Cilj akcije je zmanjšati število divjih odlagališč, namenjena pa je zgolj gospodinjstvom in zato ni dovoljeno odlaganje kosovnih odpadkov iz poslovne dejavnosti. 
Kosovne odpadke lahko občani pripeljejo tudi sami v Zbirni center Bukovžlak ali pa naročijo odvoz pri Simbiu, vendar je v slednjem primeru potrebno za odvoz in prevzem plačati.

w-video
Ostale novice
17
nov
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".