14
nov.
2014
Zasadili bomo več kot 135 dreves

Zeleni sektor naše družbe Simbio skladno s pogodbo Mestne občine Celje tudi to jesen izvaja zasaditev drevnine. V načrtu je zasaditev več kot  135 dreves na različnih javnih površinah. Med večjimi zasaditvami v nadaljevanju  lahko izpostavljamo enajst lokacij.

Zeleni sektor naše družbe Simbio skladno s pogodbo Mestne občine Celje tudi to jesen izvaja zasaditev drevnine. V načrtu je zasaditev več kot  135 dreves na različnih javnih površinah. Med večjimi zasaditvami v nadaljevanju  lahko izpostavljamo enajst lokacij.

 1. Umeščanje gabrove žive meje in gabrovega drevoreda ob prenovljeni cesti na mestnem pokopališču
 2. Zasaditev gabrove žive meje na Tkalski ulici
 3. Umeščanje oz. zasaditev kroglastih ambrovcev na Cankarjevi ulici
 4. Zasaditev pet okrasnih češenj na Kosovelovi ulici (ploščad pred srednjo šolo)
 5. Linijska zasaditev ambrovcev v vrtcu v Kajuhovi ulici
 6. Zasaditev rdečelistnih javorjev na Čopovi ulici
 7. Umeščanje več kot deset cvetočih češenj na različne lokacije v mestnih četrteh
 8. Zasaditev javorjev na Dečkovi cesti (parkirišče Giga sportu)
 9. Zasaditev stebrastih okrasnih češenj na Drapšinovi ulici
 10. Zasaditev platan v drevored, Nazorjeva ulica (od Špice do gostišča Migo)
 11. Umeščanje cvetoče listopadne drevnine pri vrtcu na Hudinji itd.

Sočasno z zasaditvijo dreves v urbanem okolju se izvaja tudi jesensko obrezovanje drevnine ter odstranjevanje propadlih ali nevarnih dreves na javnih površinah.

V fotogaleriji si lahko ogledate zasaditev novih dreves na Cankarjevi ulici (kroglasti ambrovci) in pod mestnim pokopališčem(gabri) ter obrezovanje platan pri Metropolu.

w-video
Ostale novice
11
mar.
2016
Fotoutrinki s Flore 2016
Svoja vrata je danes odprl sejem Flora, ki skupaj s sejmoma Poroka in Altermed oblikuje spomladanski sejemski trojček na Celjskem sejmišču. Nekaj idej, kako urediti okolico hiše, poslovnih objektov ali javnih površin, smo pripravili tudi v Simbiu Vrtnarstvo. Ogledate si jih lahko v galeriji ali pa nas obiščete na razstavnem prostoru v hali L, kjer vam bomo tudi osebno svetovali o vsem v zvezi z urejanjem okolice - od ideje do izvedbe.
Več >>
10
mar.
2016
Simbio Vrtnarstvo na 21. sejmu Flora v Celju od 11. do 13. marca 2016
Enota sektorja za urejanje okolja bo ponudbo storitev s področja urejanja okolja in vrtnarskih del predstavila na 21. sejmu vrtnarstva, cvetličarstva in krajinske arhitekture FLORA, ki svoja vrata odpira v petek na celjskem sejmišču. Sejem bo odprt od petka do nedelje, to je od 11. do 13. marca 2016, od 9. do 18. ure, naš razstavni prostor pa se nahaja v hali L.
Več >>
15
dec.
2015
Vabljeni na prvi Festival penin v Celju!

Vzdušje času božično-novoletnih praznikov bo letos prvič v Celju popestril Festival penečih vin. Moči sta združila Mestna tržnica Celje, s katero upravlja Simbio, in Gostilna Stari pisker ter povabila na lokacijo Odprte kuhne (na Savinovo ulico v Celju) pridelovalce penečih vin. 

Več >>
02
dec.
2014
Strojno smo odstranili 45 panjev (štorov)

Zadnji teden v novembru smo strojno odstranili 45 drevesnih panjev oziroma štorov na javnih površinah Mestne občine Celje. Brez razkopavanja in uničevanja zelenic smo hitro in učinkovito zdrobili panje (štore) na devetih lokacijah po Celju.

Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".