15
apr.
2010
Vabilo na odprtih vrat RCERO Celje

Vas zanima, kam gredo naši odpadki?

Pridite na DAN ODPRTIH VRAT REGIONALNEGA CENTRA ZA RAVNANJE Z ODPADKI CELJE.

Vas zanima, kam gredo naši odpadki?

Pridite na DAN ODPRTIH VRAT REGIONALNEGA CENTRA ZA RAVNANJE Z ODPADKI CELJE.

KDAJ: V sredo, 21. aprila 2010, med 10.00 h in 17.00 h

KAM: RCERO Celje, Bukovžlak 30, Celje

DOBRODOŠLI!

Regionalni center za ravnanje z odpadki (RCERO) Celje uspešno obratuje. Zato za vse prebivalke in prebivalce sodelujočih občin ponovno odpiramo vrata RCERO, da jim pokažemo najsodobnejše načine ravnanja z odpadki v tem delu Evrope ter predstavimo koristne nasvete o ločenem zbiranju in oddajanju odpadkov. Pravilno ločevanje odpadkov iz gospodinjstev in njihovo oddajanje na ekološke otoke je izjemno pomembno, saj le ločeno zbrani odpadki omogočajo nadaljnjo predelavo in njihovo ponovno uporabo.

V primeru, da se za ogled odločite v večjih skupinah, prosimo, da se predhodno najavite. Kontakt: Helena Kojnik: 03 425 64 08.

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".