15
apr
2010
Vabilo na odprtih vrat RCERO Celje

Vas zanima, kam gredo naši odpadki?

Pridite na DAN ODPRTIH VRAT REGIONALNEGA CENTRA ZA RAVNANJE Z ODPADKI CELJE.

Vas zanima, kam gredo naši odpadki?

Pridite na DAN ODPRTIH VRAT REGIONALNEGA CENTRA ZA RAVNANJE Z ODPADKI CELJE.

KDAJ: V sredo, 21. aprila 2010, med 10.00 h in 17.00 h

KAM: RCERO Celje, Bukovžlak 30, Celje

DOBRODOŠLI!

Regionalni center za ravnanje z odpadki (RCERO) Celje uspešno obratuje. Zato za vse prebivalke in prebivalce sodelujočih občin ponovno odpiramo vrata RCERO, da jim pokažemo najsodobnejše načine ravnanja z odpadki v tem delu Evrope ter predstavimo koristne nasvete o ločenem zbiranju in oddajanju odpadkov. Pravilno ločevanje odpadkov iz gospodinjstev in njihovo oddajanje na ekološke otoke je izjemno pomembno, saj le ločeno zbrani odpadki omogočajo nadaljnjo predelavo in njihovo ponovno uporabo.

V primeru, da se za ogled odločite v večjih skupinah, prosimo, da se predhodno najavite. Kontakt: Helena Kojnik: 03 425 64 08.

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".