11
jun.
2015
V soboto bo na tržnici v Celju spet dišalo iz Odprte kuhne

Po izredno obiskani premierni Odprti kuhni se bodo njena vrata ponovno odprla to soboto, 13. junija 2015. Med 10. in 20. uro se bodo na Mestni tržnici Celje in Savinovi ulici Celjankam in Celjanom predstavili že znani obrazi, prvič pa bodo obiskovalci lahko pozdravili tudi priznani lokalni restavraciji Gostilno Francl in Gostilno Špengl. Odprta kuhna bo v Celju gostovala vsako drugo sončno soboto.

Druga izdaja priljubljene prehranske tržnice Odprta kuhna bo v Celju svoja vrata odprla to soboto, 13. junija 2015. Obiskovalci Mestne tržnice Celje se bodo med 10. in 20. uro lahko sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale okušanje raznolike kulinarike, od tradicionalno slovenske do mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta. Kot je dejal direktor Simbia, mag. Marko Zidanšek, ki je zaslužen, da je Odprta kuhna zaživela tudi v Celju, pa bo naša ekipe tržnice tokrat nekoliko drugače razporedila stojnice, zato da ne bo prihajalo do prevelike gneče.
Veselimo se poletno obarvane sobote, ko bomo skupaj v prijetnem zavetju Mestne tržnice Celje in ob zvokih mestnega vrveža skupaj okušali znane in nove okuse.

w-video
Ostale novice
28
nov.
2017
Prehod na zimski urnik odvoza bioloških odpadkov
S 4. decembrom 2017 prehajamo na odvoz bioloških odpadkov na vsakih 14 dni. Tak odvoz, torej vsak drugi teden, bo trajal po novem do 28. februarja 2018. K položnicam za november, ki jih boste uporabniki z rjavimi zabojniki prejeli prve dni decembra, so priloženi urniki, na katerih je označen teden, v katerem imate odvoz bio odpadkov.
Več >>
23
nov.
2017
Poškodovane stvari niso nujno za vstran
Tema letošnjega Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, ki poteka od 18. do 26. novembra, je ponovna uporaba. Ta nas spodbuja, da na rabljene ali odvečne predmete ne gledamo kot na odpadek, pač pa na priložnost, da lahko predmet v enaki obliki uporabi nekdo drug ali pa mu z manjšimi posegi omogočimo novo življenje. Komunalna podjetja so se v tem tednu povezala z lokalnimi obrtniki in po vsej Sloveniji priredila popravljalnice, kjer se bodo občani lahko naučili, kako popraviti poškodovane predmete in jim vdahniti novo življenje.
Več >>
17
nov.
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt.
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".