11
jun.
2015
V soboto bo na tržnici v Celju spet dišalo iz Odprte kuhne

Po izredno obiskani premierni Odprti kuhni se bodo njena vrata ponovno odprla to soboto, 13. junija 2015. Med 10. in 20. uro se bodo na Mestni tržnici Celje in Savinovi ulici Celjankam in Celjanom predstavili že znani obrazi, prvič pa bodo obiskovalci lahko pozdravili tudi priznani lokalni restavraciji Gostilno Francl in Gostilno Špengl. Odprta kuhna bo v Celju gostovala vsako drugo sončno soboto.

Druga izdaja priljubljene prehranske tržnice Odprta kuhna bo v Celju svoja vrata odprla to soboto, 13. junija 2015. Obiskovalci Mestne tržnice Celje se bodo med 10. in 20. uro lahko sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale okušanje raznolike kulinarike, od tradicionalno slovenske do mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta. Kot je dejal direktor Simbia, mag. Marko Zidanšek, ki je zaslužen, da je Odprta kuhna zaživela tudi v Celju, pa bo naša ekipe tržnice tokrat nekoliko drugače razporedila stojnice, zato da ne bo prihajalo do prevelike gneče.
Veselimo se poletno obarvane sobote, ko bomo skupaj v prijetnem zavetju Mestne tržnice Celje in ob zvokih mestnega vrveža skupaj okušali znane in nove okuse.

w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".