11
jun
2015
V soboto bo na tržnici v Celju spet dišalo iz Odprte kuhne

Po izredno obiskani premierni Odprti kuhni se bodo njena vrata ponovno odprla to soboto, 13. junija 2015. Med 10. in 20. uro se bodo na Mestni tržnici Celje in Savinovi ulici Celjankam in Celjanom predstavili že znani obrazi, prvič pa bodo obiskovalci lahko pozdravili tudi priznani lokalni restavraciji Gostilno Francl in Gostilno Špengl. Odprta kuhna bo v Celju gostovala vsako drugo sončno soboto.

Druga izdaja priljubljene prehranske tržnice Odprta kuhna bo v Celju svoja vrata odprla to soboto, 13. junija 2015. Obiskovalci Mestne tržnice Celje se bodo med 10. in 20. uro lahko sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale okušanje raznolike kulinarike, od tradicionalno slovenske do mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta. Kot je dejal direktor Simbia, mag. Marko Zidanšek, ki je zaslužen, da je Odprta kuhna zaživela tudi v Celju, pa bo naša ekipe tržnice tokrat nekoliko drugače razporedila stojnice, zato da ne bo prihajalo do prevelike gneče.
Veselimo se poletno obarvane sobote, ko bomo skupaj v prijetnem zavetju Mestne tržnice Celje in ob zvokih mestnega vrveža skupaj okušali znane in nove okuse.

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
12
sep
2017
Na 50. MOS-u uresničujemo zeleno poslanstvo
Danes je odprl vrata 50. MOS, na katerem je prisotna tudi družba za ravnanje z odpadki Simbio. Na sejmu, ki bo trajal vse do nedelje 17. septembra, nas lahko obiščete vsak dan med 9. in 19. uro.
Več >>
04
sep
2017
18. SEPTEMBRA SE ZAČENJA AKCIJA ZBIRANJA NEVARNIH ODPADKOV
V ponedeljek, 18. maja, se na avtobusnem postajališču v Loki pri Žusmu ob 10. uri začenja tradicionalna akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev. Od tam se bo premični zabojnik s strokovno usposobljeno ekipo premaknil do gasilskega doma v Dobrini in tako se bo selil po vseh 12 občinah celjske regije vse do 13. oktobra.
Več >>
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".