11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.

Srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije je v knežjem mestu potekalo že šestič. V dveh dneh se je strokovnega posveta, razstave komunalne opreme in tekmovanj v delovnih ter športnih panogah udeležilo skoraj 3000 komunalnih delavcev.

»Veseli nas, da smo se Celjani znova izkazali kot odlični organizatorji in gostitelji tako množičnega dogodka, kakršna je komunaliada,« je ob koncu 34. Srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije povedal mag. Marko Zidanšek, predsednik organizacijskega odbora.

Dvodnevno srečanje se je začelo v petek, 8. junija, s strokovnim posvetom, na katerem sta bili v ospredju dve temi: varstvo osebnih podatkov po Splošni uredbi o varstvu podatkov ter vloga energijske izrabe odpadkov v sistemu krožnega gospodarstva. Oba dneva je bila na ogled razstava komunalne opreme, na kateri se je predstavilo 35 razstavljavcev. Drugi dan je tradicionalno minil v športnem duhu v tekmovanjih v 4 delovnih in 18 športnih disciplinah. Na razglasitvi so se prvega mesta v skupnem seštevku točk vseh tekmovanj veselili tekmovalci Kostaka iz Krškega. Sledili so jim zaposleni v JP LPP na drugem in predstavniki Komunalnega podjetja Velenje na tretjem mestu. Kljub temu je bilo zadovoljstvo gostiteljev – družbe Simbio, Vodovod-kanalizacije in Energetike Celje veliko, saj so lovorike pobrali v treh delovnih tekmovanjih – 1. mesto v kanalizaciji in 1. v vodovodu je zasedla celjska VO-KA, Simbio pa 1. mesto v odvozu odpadkov.

Ob koncu dvodnevnega dogajanja, na katerem se je zbralo skoraj 3000 delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, je predsednik organizacijskega odbora letošnje Komunaliade Zidanšek prapor predal Stanku Tomšiču, direktorju Komunale Trebnje. Slednja bo prihodnje leto gostiteljica komunalnih iger.Rezultati Simbio 

4. mesto – lokostrelstvo
5. mesto – krogla
6. mesto – vlečenje vrvi moški
7. mesto - plavanje
8. mesto – streljanje moški
9. mesto – ulična košarka
9. mesto – namizni tenis
10. mesto – streljanje ženske
10. mesto – vlečenje vrvi ženske
13. mesto – kegljanje ženske
13. mesto – šah
14. mesto – tek
15. mesto – badminton
15. mesto – pikado ženske
19. mesto – kegljanje moški
24. mesto – karting
27. mesto – cvetje

w-video
Ostale novice
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>
06
jun.
2018
Eko kotiček v Zbirnem centru Vojnik odprt
Izdelke, ki jih ne potrebujete in so vsaj še delno ohranjeni, lahko od danes naprej prinesete v Eko kotiček Zbirnega centra Vojnik. Predmete bodo nato prevzeli mojstri Centra ponovne uporabe Vojnik in jih pripravili ponovno za uporabo.
Več >>
05
jun.
2018
NOVO V VOJNIKU – kotiček ponovne uporabe
Ob svetovnem dnevu okolja vas vljudno vabimo na odprtje eko kotička ponovne uporabe v Zbirnem centru Vojnik, ki bo v sredo, 6. junija 2018, ob 10. uri.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".