11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.

Srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije je v knežjem mestu potekalo že šestič. V dveh dneh se je strokovnega posveta, razstave komunalne opreme in tekmovanj v delovnih ter športnih panogah udeležilo skoraj 3000 komunalnih delavcev.

»Veseli nas, da smo se Celjani znova izkazali kot odlični organizatorji in gostitelji tako množičnega dogodka, kakršna je komunaliada,« je ob koncu 34. Srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije povedal mag. Marko Zidanšek, predsednik organizacijskega odbora.

Dvodnevno srečanje se je začelo v petek, 8. junija, s strokovnim posvetom, na katerem sta bili v ospredju dve temi: varstvo osebnih podatkov po Splošni uredbi o varstvu podatkov ter vloga energijske izrabe odpadkov v sistemu krožnega gospodarstva. Oba dneva je bila na ogled razstava komunalne opreme, na kateri se je predstavilo 35 razstavljavcev. Drugi dan je tradicionalno minil v športnem duhu v tekmovanjih v 4 delovnih in 18 športnih disciplinah. Na razglasitvi so se prvega mesta v skupnem seštevku točk vseh tekmovanj veselili tekmovalci Kostaka iz Krškega. Sledili so jim zaposleni v JP LPP na drugem in predstavniki Komunalnega podjetja Velenje na tretjem mestu. Kljub temu je bilo zadovoljstvo gostiteljev – družbe Simbio, Vodovod-kanalizacije in Energetike Celje veliko, saj so lovorike pobrali v treh delovnih tekmovanjih – 1. mesto v kanalizaciji in 1. v vodovodu je zasedla celjska VO-KA, Simbio pa 1. mesto v odvozu odpadkov.

Ob koncu dvodnevnega dogajanja, na katerem se je zbralo skoraj 3000 delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, je predsednik organizacijskega odbora letošnje Komunaliade Zidanšek prapor predal Stanku Tomšiču, direktorju Komunale Trebnje. Slednja bo prihodnje leto gostiteljica komunalnih iger.Rezultati Simbio 

4. mesto – lokostrelstvo
5. mesto – krogla
6. mesto – vlečenje vrvi moški
7. mesto - plavanje
8. mesto – streljanje moški
9. mesto – ulična košarka
9. mesto – namizni tenis
10. mesto – streljanje ženske
10. mesto – vlečenje vrvi ženske
13. mesto – kegljanje ženske
13. mesto – šah
14. mesto – tek
15. mesto – badminton
15. mesto – pikado ženske
19. mesto – kegljanje moški
24. mesto – karting
27. mesto – cvetje

w-video
Ostale novice
15
avg.
2018
Na Mestni plaži Celje ločevali odpadke
Odpadke je treba ločevati. To verjetno že vsak dolgo časa ve. Kljub temu pa se rado še kdaj kaj zaplete. Zato smo se v Simbiu z veseljem odzvali vabilu Mestne plaže Celje, da pokažemo, kaj sodi kam. Danes, v sredo, sta tako naša pridna sodelavca Darko in Dani prikazala tudi, kako poteka praznjenje zabojnikov. Vse do večera bomo še tam. Vabljeni!
Več >>
14
avg.
2018
ODVOZ ODPADKOV TUDI NA PRAZNIČNO SREDO, 15. AVGUSTA
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov v sredo, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
24
jul.
2018
Nadzor nad ekološkimi otoki
V družbi za ravnanje z odpadki Simbio že dlje časa opažamo povečano število onesnaženih ekoloških otokov. Tako smo se danes pridružili inšpektorici Medobčinskega inšpektorata in redarstvo občin Dobje, Dobrna, Oplotnica, Slovenske Konjice, Šentjur, Vitanje, Vojnik in Zreče Nataši Kos pri nadzoru nad zbiranjem odpadkov na ekoloških otokih.
Več >>
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".