06
okt
2017
Plastični pokrovčki za društvo Vesele nogice
Kot je znano, v družbi Simbio pomagamo pomoči potrebnim z zbiranjem pokrovčkov. Skrbimo namreč za logistiko odvoza plastičnih pokrovčkov in njihovo skladiščenje do prevzema. Letos zbrane plastične pokrovčke bomo predali društvu Vesele nogice s sedežem v Laškem.

Društvo združuje skupino staršev, skrbnikov in podpornikov otrok z razvojnim zaostankom, katerih skupen cilj je narediti korak naprej in pomagati najšibkejšim v naši družbi. Vsi si želimo, da bodo nekoč naši otroci čimbolj samostojni. Kako uspešni pa bodo pri tem otroci s posebnimi potrebami, je v veliki meri odvisno od pomoči vrhunskih strokovnjakov z različnih področij. Za njihov napredek in lajšanje bolečin so potrebne različne terapije, kar pa staršem predstavlja visoke stroške. Da bi jim pomagali, društvo Vesele nogice aktivno zbira tudi odpadne plastične pokrovčke.

Prav vsak zbran pokrovček šteje! 

Zbrane plastične pokrovčke plastenk vode, mleka, sokov, olj in čistil ter kozmetike lahko oddate:

- v središču Celja - na parkirišču nekdanjega hotela Turška mačka

- v Citycentru

- v Vojniku pri občini.

Več o zbiranju plastičnih pokrovčkov: http://www.simbio.si/zbiraj-pokrovcke-in-pomagaj

Več o društvu: www.drustvo-veselenogice.si

 

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>
12
sep
2017
Na 50. MOS-u uresničujemo zeleno poslanstvo
Danes je odprl vrata 50. MOS, na katerem je prisotna tudi družba za ravnanje z odpadki Simbio. Na sejmu, ki bo trajal vse do nedelje 17. septembra, nas lahko obiščete vsak dan med 9. in 19. uro.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".