11
maj
2016
Odprta kuhna se tudi v maju vrača v Celje
Odprta kuhna, priljubljena kulinarična tržnica in hkrati najbolj priljubljen kulinarični dogodek pri nas, se v soboto, 21. maja, vrača v knežje mesto. Zaradi slabe vremenske napovedi smo jo namreč prestavili s 14. maja na 21. maj!

Že drugo leto zapored bo Odprta kuhna v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. Po uspešni otvoritvi sezone se Odprta kuhna tudi v mesecu maju vrača v knežje mesto. Celjanke in Celjani bodo Odprto kuhno lahko ponovno obiskali naslednjo soboto, 21. maja 2016,  ko se bosta Mestna tržnica Celje in Savinova ulica med 10. in 20. uro spremenila v pravo razvajanje brbončic na prostem. Odprta kuhna bo z raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi, ki jih bodo pripravljali lokalni ponudniki in priznane restavracije s celotne Slovenije, v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. (vir: Odprta kuhna) 

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".