11
maj.
2016
Odprta kuhna se tudi v maju vrača v Celje
Odprta kuhna, priljubljena kulinarična tržnica in hkrati najbolj priljubljen kulinarični dogodek pri nas, se v soboto, 21. maja, vrača v knežje mesto. Zaradi slabe vremenske napovedi smo jo namreč prestavili s 14. maja na 21. maj!

Že drugo leto zapored bo Odprta kuhna v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. Po uspešni otvoritvi sezone se Odprta kuhna tudi v mesecu maju vrača v knežje mesto. Celjanke in Celjani bodo Odprto kuhno lahko ponovno obiskali naslednjo soboto, 21. maja 2016,  ko se bosta Mestna tržnica Celje in Savinova ulica med 10. in 20. uro spremenila v pravo razvajanje brbončic na prostem. Odprta kuhna bo z raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi, ki jih bodo pripravljali lokalni ponudniki in priznane restavracije s celotne Slovenije, v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. (vir: Odprta kuhna) 

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".