11
maj.
2016
Odprta kuhna se tudi v maju vrača v Celje
Odprta kuhna, priljubljena kulinarična tržnica in hkrati najbolj priljubljen kulinarični dogodek pri nas, se v soboto, 21. maja, vrača v knežje mesto. Zaradi slabe vremenske napovedi smo jo namreč prestavili s 14. maja na 21. maj!

Že drugo leto zapored bo Odprta kuhna v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. Po uspešni otvoritvi sezone se Odprta kuhna tudi v mesecu maju vrača v knežje mesto. Celjanke in Celjani bodo Odprto kuhno lahko ponovno obiskali naslednjo soboto, 21. maja 2016,  ko se bosta Mestna tržnica Celje in Savinova ulica med 10. in 20. uro spremenila v pravo razvajanje brbončic na prostem. Odprta kuhna bo z raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi, ki jih bodo pripravljali lokalni ponudniki in priznane restavracije s celotne Slovenije, v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. (vir: Odprta kuhna) 

w-video
Ostale novice
05
feb.
2018
Obvestilo o odvozu na prazničen četrtek, 8. februarja
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v četrtek, 8. februarja, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate na ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike oziroma vrečke Simbio za odpadke kot običajno ob četrtkih.
Več >>
10
jan.
2018
Kam z odpadnimi zdravili in tehničnimi zdravstvenimi pripomočki?
Ne glede na to kakšne učinkovine vsebujejo zdravila, postanejo, ko jih ne potrebujemo več, nevaren odpadek. Zato jih moramo oddati ločeno, saj kljub pretečenemu roku uporabe še vedno vsebujejo snovi, ki lahko negativno vplivajo na okolje, posledično pa tudi na zdravje ljudi, če jih ne odložimo pravilno.
Več >>
28
dec.
2017
Zakaj spadajo televizorji in računalniški zasloni med nevarne odpadke?
Starejši televizijski sprejemniki, računalniški in drugi zasloni vsebujejo nekatere nevarne komponente, ki lahko zaradi nepravilnega ravnanja po končani življenjski dobi ogrožajo okolje in ljudi. Če jih ne oddamo v zbirne centre ali trgovcem ob nakupu novih (podobnih) produktov, ampak jih odvržemo med mešane komunalne odpadke ali razstavljamo, nevarni deli končajo v naravi ali na odlagališčih, kjer lahko onesnažijo okolje in ogrozijo zdravje ljudi.
Več >>
27
dec.
2017
V PONEDELJEK, 1. JANUARJA 2018, NE BO ODVOZA ODPADKOV
Vse uporabnike, ki imate odvoz odpadkov na praznični ponedeljek, 1. januarja 2018, obveščamo, da tega dne ne bo odvoza odpadkov, ampak bo ta potekal že v soboto, 30. decembra. Prosimo vas, da pripravite zabojnike v soboto, kot bi jih sicer v ponedeljek.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".