11
mar.
2015
Obvestilo o uradnih urah in odzivniku

Obveščamo vas, da smo uvedli uradne ure za reklamacije, izterjavo in druge spremembe ter vklopili avtomatski telefonski odzivnik tudi med poslovnim časom. 

Obveščamo vas, da smo uvedli uradne ure za reklamacije, izterjavo in druge spremembe ter vklopili avtomatski telefonski odzivnik tudi med poslovnim časom. 

Naš poslovni čas ostaja vsak delovni dan med 7. in 15. uro, ko lahko uporabniki dobijo vse informacije v zvezi z naročili kontejnerjev, praznjenjem greznic, informacije o praznjenju zelenih, rumenih in rjavih zabojnikov ter o ekoloških otokih. Medtem ko so uradne ure za izterjavo, vključitev v sistem ravnanja z odpadki, spremembe in reklamacije ob ponedeljkih, sredah in petkih od 8. do 10. ure in od 11. do 14. ure.

Tako želimo službam, ki se ukvarjajo s temi področji, zagotoviti kakovostno opravljanje njihovega dela.

Nadgradili smo tudi sprejemni klicni center. Ob klicu v centralo, vas bo pozdravil odzivnik, klicoči pa bo izbral ustrezno tipko glede na to, kaj želi urediti, aparat pa ga avtomatsko povezal z osebo, ki mu bo lahko dala informacije, ki ga zanimajo.

Odzivnik je treh tipov: A - poslovni čas in uradne ure, B – izven uradnih ur in C – izven poslovnega časa.

Če pritisnete 1, boste dobili službo za reklamacije, vključitve v sistem ravnanja z odpadki in druge spremembe, če pritisnete 2, boste dobili  službo za naročilo in praznjenje greznic, na 3 so vam na voljo vse informacije v zvezi s praznjenjem rumenih in zelenih zabojnikov, na 4 boste dobili informacije o rjavih zabojnikih in ekoloških otokih, na 5 pa boste dobili centralo oz. našega operaterja.

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".