30
mar
2015
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2015

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko obrazca.

Obrazec za naročilo najdete:
- na naši spletni strani v Uporabniškem centru (klikni na povezavo Naroči kosovni odvoz)
- v pdf obliki (klikni tukaj)
- v tiskani obliki na sedežu naše družbe (Teharska c. 49, Celje)

Od prejema naročilnice vas bomo poklicali v roku 3 tednov ter se z vami dogovorili za dan odvoza.


Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto za prevzem.Koliko je 1 m³ kosovnih odpadkov? 


Za lažjo predstavo podajamo primer enega kubičnega metra odpadkov: to so skupaj pralni stroj, hladilnik in še nekaj manjših odpadnih materialov ali pa kuhinjska miza in več stolov.


Kaj naj naredim, če imam večje količine kosovnih odpadkov?


1. Kosovne odpadke, kot so staro pohištvo, keramika, bela tehnika, električna in elektronska oprema, lahko pripeljete v vaš najbližji zbirni center (Simbio upravlja s šestimi – klikni na povezavo do lokacij), in sicer štirikrat letno v velikosti ene avtoprikolice; s sabo morate imeti odrezek zadnje plačane položnice ali osebni dokument.

2. Lahko naročite tudi kontejnerski odvoz oz. najamete kontejner za večje količine odpadkov, vendar se v tem primeru storitev zaračuna. Za informacije o najemu zabojnika in ceni pokličite na tel. št. 03 425 64 37 od 7.00 do 14.00.


Kaj naj z večjimi količinami odpadkov, ki niso kosovni odpadki?


Vso ločeno zbrano steklo, papir ali embalažo lahko oddate na vaš najbližji ekološki otok.


Vse navedene ločeno zbrane frakcije ter tudi zeleni rez (biološki odpadki) ter nevarne odpadke lahko pripeljete v zbirne centre in brezplačno oddate. Za te ločeno zbrane odpadke (ni omejitve oz. ni ''norme'' štirih avtoprikolic letno.   


Več informacij na kosovni@simbio.si.

 

Razmislite, ali lahko stvari, ki so za vas neuporabne, komu podarite, prodate, ponovno uporabite ... Preberi več.

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".