30
mar.
2015
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2015

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko obrazca.

Obrazec za naročilo najdete:
- na naši spletni strani v Uporabniškem centru (klikni na povezavo Naroči kosovni odvoz)
- v pdf obliki (klikni tukaj)
- v tiskani obliki na sedežu naše družbe (Teharska c. 49, Celje)

Od prejema naročilnice vas bomo poklicali v roku 3 tednov ter se z vami dogovorili za dan odvoza.


Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto za prevzem.Koliko je 1 m³ kosovnih odpadkov? 


Za lažjo predstavo podajamo primer enega kubičnega metra odpadkov: to so skupaj pralni stroj, hladilnik in še nekaj manjših odpadnih materialov ali pa kuhinjska miza in več stolov.


Kaj naj naredim, če imam večje količine kosovnih odpadkov?


1. Kosovne odpadke, kot so staro pohištvo, keramika, bela tehnika, električna in elektronska oprema, lahko pripeljete v vaš najbližji zbirni center (Simbio upravlja s šestimi – klikni na povezavo do lokacij), in sicer štirikrat letno v velikosti ene avtoprikolice; s sabo morate imeti odrezek zadnje plačane položnice ali osebni dokument.

2. Lahko naročite tudi kontejnerski odvoz oz. najamete kontejner za večje količine odpadkov, vendar se v tem primeru storitev zaračuna. Za informacije o najemu zabojnika in ceni pokličite na tel. št. 03 425 64 37 od 7.00 do 14.00.


Kaj naj z večjimi količinami odpadkov, ki niso kosovni odpadki?


Vso ločeno zbrano steklo, papir ali embalažo lahko oddate na vaš najbližji ekološki otok.


Vse navedene ločeno zbrane frakcije ter tudi zeleni rez (biološki odpadki) ter nevarne odpadke lahko pripeljete v zbirne centre in brezplačno oddate. Za te ločeno zbrane odpadke (ni omejitve oz. ni ''norme'' štirih avtoprikolic letno.   


Več informacij na kosovni@simbio.si.

 

Razmislite, ali lahko stvari, ki so za vas neuporabne, komu podarite, prodate, ponovno uporabite ... Preberi več.

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".