17
mar.
2014
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2014

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Kako do naročila odvoza kosovnih odpadkov?

Preko dopisnice:

-    v tiskani obliki jo lahko dobite na sedežu našega podjetja Teharska 49, 3000 Celje (Dopisnica s plačano poštnino 2014.pdf),
-    lahko jo naročite po telefonu na številko 03 425 64 00,
-    v elektronski obliki (kliknite: Dopisnica Simbio 2014.pdf) jo lahko natisnite  in pošljete na naslov podjetja ali poskenirate in pošljete na kosovni@simbio.si ali
-    izpolnite elektronski obrazec.

Poklicali vas bomo najkasneje v roku treh tednov in se z vami dogovorili za dan odvoza odpadkov.

Velja za en odvoz do 1 m³ odpadkov. Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto.

Odvoz kosovnih odpadkov s to dopisnico je možen od marca do oktobra 2014.

Več informacij na kosovni@simbio.si.

POZOR!

 • kopalniška oprema
 • pohištvo
 • preproge
 • oblazinjeno pohištvo in vzmetnice
 • svetila in senčila
 • odpadna električna in elektronska oprema
 • gospodinjski odpadki
 • gradbeni odpadki
 • zemlja, listje in veje
 • nevarni odpadki
 • avtomobilske gume
w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".