17
mar.
2014
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2014

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Kako do naročila odvoza kosovnih odpadkov?

Preko dopisnice:

-    v tiskani obliki jo lahko dobite na sedežu našega podjetja Teharska 49, 3000 Celje (Dopisnica s plačano poštnino 2014.pdf),
-    lahko jo naročite po telefonu na številko 03 425 64 00,
-    v elektronski obliki (kliknite: Dopisnica Simbio 2014.pdf) jo lahko natisnite  in pošljete na naslov podjetja ali poskenirate in pošljete na kosovni@simbio.si ali
-    izpolnite elektronski obrazec.

Poklicali vas bomo najkasneje v roku treh tednov in se z vami dogovorili za dan odvoza odpadkov.

Velja za en odvoz do 1 m³ odpadkov. Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto.

Odvoz kosovnih odpadkov s to dopisnico je možen od marca do oktobra 2014.

Več informacij na kosovni@simbio.si.

POZOR!

 • kopalniška oprema
 • pohištvo
 • preproge
 • oblazinjeno pohištvo in vzmetnice
 • svetila in senčila
 • odpadna električna in elektronska oprema
 • gospodinjski odpadki
 • gradbeni odpadki
 • zemlja, listje in veje
 • nevarni odpadki
 • avtomobilske gume
w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".