17
mar
2014
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2014

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Kako do naročila odvoza kosovnih odpadkov?

Preko dopisnice:

-    v tiskani obliki jo lahko dobite na sedežu našega podjetja Teharska 49, 3000 Celje (Dopisnica s plačano poštnino 2014.pdf),
-    lahko jo naročite po telefonu na številko 03 425 64 00,
-    v elektronski obliki (kliknite: Dopisnica Simbio 2014.pdf) jo lahko natisnite  in pošljete na naslov podjetja ali poskenirate in pošljete na kosovni@simbio.si ali
-    izpolnite elektronski obrazec.

Poklicali vas bomo najkasneje v roku treh tednov in se z vami dogovorili za dan odvoza odpadkov.

Velja za en odvoz do 1 m³ odpadkov. Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto.

Odvoz kosovnih odpadkov s to dopisnico je možen od marca do oktobra 2014.

Več informacij na kosovni@simbio.si.

POZOR!

 • kopalniška oprema
 • pohištvo
 • preproge
 • oblazinjeno pohištvo in vzmetnice
 • svetila in senčila
 • odpadna električna in elektronska oprema
 • gospodinjski odpadki
 • gradbeni odpadki
 • zemlja, listje in veje
 • nevarni odpadki
 • avtomobilske gume
w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>
08
jun
2017
V AKCIJI ZBIRANJA ŠOLSKEGA ODPADNEGA PAPIRJA ZBRALI 650 TON
V šolskem letu 2016/17 je v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja sodelovalo 28 osnovnih šol, 10 podružničnih šol, 4 srednje šole in 7 vrtcev. Vsi sodelujoči so zbrali 650 ton odpadnega papirja, kar je 47 ton več kot prejšnje šolsko leto in kar 103 tone več kot leta 2015. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je med osnovnimi šolami nepremagljiva OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je zmagala POŠ Socka.
Več >>
07
jun
2017
Smetar bom
V sredo, 7. junija, je Simbio na Mestni plaži na Savinjskem nabrežju predstavil opremo za pobiranje odpadkov in delo smetarjev. Otroci so si prišli pogledat, kako velik je smetarski avto, se usedli v kabino tovornjaka in si od blizu pogledali, kako poteka zbiranje odpadkov.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".