17
mar
2014
Naročilo kosovnega odvoza v letu 2014

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Obveščamo vas, da bo tudi letos potekal odvoz kosovnih odpadkov do 1 m³ na odpoklic, torej po naročilu. Odvoz je za naše uporabnike brezplačen, potrebno pa ga je predhodno naročiti, in sicer preko dopisnice.

Kako do naročila odvoza kosovnih odpadkov?

Preko dopisnice:

-    v tiskani obliki jo lahko dobite na sedežu našega podjetja Teharska 49, 3000 Celje (Dopisnica s plačano poštnino 2014.pdf),
-    lahko jo naročite po telefonu na številko 03 425 64 00,
-    v elektronski obliki (kliknite: Dopisnica Simbio 2014.pdf) jo lahko natisnite  in pošljete na naslov podjetja ali poskenirate in pošljete na kosovni@simbio.si ali
-    izpolnite elektronski obrazec.

Poklicali vas bomo najkasneje v roku treh tednov in se z vami dogovorili za dan odvoza odpadkov.

Velja za en odvoz do 1 m³ odpadkov. Odpadke pripravite na dogovorjeni dan odvoza na odjemno mesto.

Odvoz kosovnih odpadkov s to dopisnico je možen od marca do oktobra 2014.

Več informacij na kosovni@simbio.si.

POZOR!

 • kopalniška oprema
 • pohištvo
 • preproge
 • oblazinjeno pohištvo in vzmetnice
 • svetila in senčila
 • odpadna električna in elektronska oprema
 • gospodinjski odpadki
 • gradbeni odpadki
 • zemlja, listje in veje
 • nevarni odpadki
 • avtomobilske gume
w-video
Ostale novice
17
nov
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".