20
maj.
2011
Naj tajnica leta 2011 naša Lucija Koštomaj

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Razglasitev je potekala v sklopu tridnevnega 19. Kongresa poslovnih sekretark v Portorožu.

Na tekmovanju, ki ga organizirata Zveza klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije in Planet GV, so se tajnice med seboj pomerile na preskusih znanja o bontonu in protokolu, o slovenskem jeziku, znanju uporabe računalnik in tujih jezikov. 31-letna zmagovalka Lucija Koštomaj, ki je v podjetju Simbio zaposlena 10 let, na delovnem mestu tajnice pa šest let, so na tekmovanje prijavili sodelavci. Direktor družbe Simbio mag. Marko Zidanšek je ob razglasitvi povedal: »Razglasitve naše Lucije za najboljšo tajnico leta oziroma poslovno sekretarko leta 2011 sem se izjemno razveselil. Gre za potrditev tega, kakor doživljamo Lucijo tudi v podjetju Simbio, in smo zelo ponosni, da jo imamo v naši sredi. Njena natančnost, predanost delu, vestnost, odgovornost, obvladovanje kompleksnosti dela v podjetju ter nenehna želja po strokovnem in osebnem izpopolnjevanju so tiste vrline, ki jih pooseblja in s tem razbija stereotipe o tipičnih tajnicah. Zavedam se, da opravlja zelo odgovorno delo. Poleg organiziranja in opravljanja vse bolj obsežnih administrativnih del predstavlja našo družbo tudi navzven ter ima pomembno vlogo pri gradnji odnosov med sodelavci in dobrem vzdušju v podjetju. V Simbiu kot družbi, ki se ukvarja s storitveno dejavnostjo, se zavedamo, da so  strokovno izobraženi in usposobljeni kadri temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti. Zato spodbujamo dodatna izobraževanja vseh zaposlenih ter podpiramo projekte, ki širijo nova znanja in veščine, kot je izbor najboljših tajnic.« 

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".