20
maj
2011
Naj tajnica leta 2011 naša Lucija Koštomaj

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Razglasitev je potekala v sklopu tridnevnega 19. Kongresa poslovnih sekretark v Portorožu.

Na tekmovanju, ki ga organizirata Zveza klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije in Planet GV, so se tajnice med seboj pomerile na preskusih znanja o bontonu in protokolu, o slovenskem jeziku, znanju uporabe računalnik in tujih jezikov. 31-letna zmagovalka Lucija Koštomaj, ki je v podjetju Simbio zaposlena 10 let, na delovnem mestu tajnice pa šest let, so na tekmovanje prijavili sodelavci. Direktor družbe Simbio mag. Marko Zidanšek je ob razglasitvi povedal: »Razglasitve naše Lucije za najboljšo tajnico leta oziroma poslovno sekretarko leta 2011 sem se izjemno razveselil. Gre za potrditev tega, kakor doživljamo Lucijo tudi v podjetju Simbio, in smo zelo ponosni, da jo imamo v naši sredi. Njena natančnost, predanost delu, vestnost, odgovornost, obvladovanje kompleksnosti dela v podjetju ter nenehna želja po strokovnem in osebnem izpopolnjevanju so tiste vrline, ki jih pooseblja in s tem razbija stereotipe o tipičnih tajnicah. Zavedam se, da opravlja zelo odgovorno delo. Poleg organiziranja in opravljanja vse bolj obsežnih administrativnih del predstavlja našo družbo tudi navzven ter ima pomembno vlogo pri gradnji odnosov med sodelavci in dobrem vzdušju v podjetju. V Simbiu kot družbi, ki se ukvarja s storitveno dejavnostjo, se zavedamo, da so  strokovno izobraženi in usposobljeni kadri temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti. Zato spodbujamo dodatna izobraževanja vseh zaposlenih ter podpiramo projekte, ki širijo nova znanja in veščine, kot je izbor najboljših tajnic.« 

w-video
Ostale novice
17
nov
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".