20
maj
2011
Naj tajnica leta 2011 naša Lucija Koštomaj

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Razglasitev je potekala v sklopu tridnevnega 19. Kongresa poslovnih sekretark v Portorožu.

Na tekmovanju, ki ga organizirata Zveza klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije in Planet GV, so se tajnice med seboj pomerile na preskusih znanja o bontonu in protokolu, o slovenskem jeziku, znanju uporabe računalnik in tujih jezikov. 31-letna zmagovalka Lucija Koštomaj, ki je v podjetju Simbio zaposlena 10 let, na delovnem mestu tajnice pa šest let, so na tekmovanje prijavili sodelavci. Direktor družbe Simbio mag. Marko Zidanšek je ob razglasitvi povedal: »Razglasitve naše Lucije za najboljšo tajnico leta oziroma poslovno sekretarko leta 2011 sem se izjemno razveselil. Gre za potrditev tega, kakor doživljamo Lucijo tudi v podjetju Simbio, in smo zelo ponosni, da jo imamo v naši sredi. Njena natančnost, predanost delu, vestnost, odgovornost, obvladovanje kompleksnosti dela v podjetju ter nenehna želja po strokovnem in osebnem izpopolnjevanju so tiste vrline, ki jih pooseblja in s tem razbija stereotipe o tipičnih tajnicah. Zavedam se, da opravlja zelo odgovorno delo. Poleg organiziranja in opravljanja vse bolj obsežnih administrativnih del predstavlja našo družbo tudi navzven ter ima pomembno vlogo pri gradnji odnosov med sodelavci in dobrem vzdušju v podjetju. V Simbiu kot družbi, ki se ukvarja s storitveno dejavnostjo, se zavedamo, da so  strokovno izobraženi in usposobljeni kadri temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti. Zato spodbujamo dodatna izobraževanja vseh zaposlenih ter podpiramo projekte, ki širijo nova znanja in veščine, kot je izbor najboljših tajnic.« 

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".