20
maj.
2011
Naj tajnica leta 2011 naša Lucija Koštomaj

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Celje, 20. maj 2011 - Sinoči so na slovesnosti v Portorožu razglasili poslovno sekretarko leta 2011. Ambasadorka tega poklica je postala tajnica v naši družbi za ravnanje z odpadki Simbio Lucija Koštomaj. Laskavi naziv, ki bil podeljen že petnajstič, je tokrat prvič v zgodovini tekmovanja prejela Celjanka.

Razglasitev je potekala v sklopu tridnevnega 19. Kongresa poslovnih sekretark v Portorožu.

Na tekmovanju, ki ga organizirata Zveza klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije in Planet GV, so se tajnice med seboj pomerile na preskusih znanja o bontonu in protokolu, o slovenskem jeziku, znanju uporabe računalnik in tujih jezikov. 31-letna zmagovalka Lucija Koštomaj, ki je v podjetju Simbio zaposlena 10 let, na delovnem mestu tajnice pa šest let, so na tekmovanje prijavili sodelavci. Direktor družbe Simbio mag. Marko Zidanšek je ob razglasitvi povedal: »Razglasitve naše Lucije za najboljšo tajnico leta oziroma poslovno sekretarko leta 2011 sem se izjemno razveselil. Gre za potrditev tega, kakor doživljamo Lucijo tudi v podjetju Simbio, in smo zelo ponosni, da jo imamo v naši sredi. Njena natančnost, predanost delu, vestnost, odgovornost, obvladovanje kompleksnosti dela v podjetju ter nenehna želja po strokovnem in osebnem izpopolnjevanju so tiste vrline, ki jih pooseblja in s tem razbija stereotipe o tipičnih tajnicah. Zavedam se, da opravlja zelo odgovorno delo. Poleg organiziranja in opravljanja vse bolj obsežnih administrativnih del predstavlja našo družbo tudi navzven ter ima pomembno vlogo pri gradnji odnosov med sodelavci in dobrem vzdušju v podjetju. V Simbiu kot družbi, ki se ukvarja s storitveno dejavnostjo, se zavedamo, da so  strokovno izobraženi in usposobljeni kadri temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti. Zato spodbujamo dodatna izobraževanja vseh zaposlenih ter podpiramo projekte, ki širijo nova znanja in veščine, kot je izbor najboljših tajnic.« 

w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".