01
jun.
2015
Izjemen obisk na Odprti kuhni na Mestni tržnici v Celju

Vodstvo Simbia je lani ob prevzemu Mestne tržnice Celje v upravljanje obljubilo, da bo poskrbelo za še večji utrip Mestne tržnice Celje. To obljubo je med drugim udejanilo tudi minulo soboto s povabilom prehranske tržnice Odprta kuhna v knežje mesto. Tržnica sveže pripravljenih dobrot je več kot uspela, saj je bil obisk izjemen. Med stojnicami 17 kuharjev se je ves dan vila strnjena množica, ki je ni pregnala niti popoldanska ploha.

Na tržnici vonjav in okusov so obiskovalci lahko v živo spremljali pripravo jedi izpod rok kuharskih mojstrov iz cele Slovenije ter se družili v sproščenem vzdušju vse do večera. Zaradi odličnega obiska je bila gneča med stojnicami res velika, zato bo na naslednji Odprti kuhni poskrbljeno za več prostora. Gurmani si bodo lahko brbončice ponovno razvajali že 13. junija, če bo vreme seveda lepo.

Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate spodaj. 

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".