01
jun
2015
Izjemen obisk na Odprti kuhni na Mestni tržnici v Celju

Vodstvo Simbia je lani ob prevzemu Mestne tržnice Celje v upravljanje obljubilo, da bo poskrbelo za še večji utrip Mestne tržnice Celje. To obljubo je med drugim udejanilo tudi minulo soboto s povabilom prehranske tržnice Odprta kuhna v knežje mesto. Tržnica sveže pripravljenih dobrot je več kot uspela, saj je bil obisk izjemen. Med stojnicami 17 kuharjev se je ves dan vila strnjena množica, ki je ni pregnala niti popoldanska ploha.

Na tržnici vonjav in okusov so obiskovalci lahko v živo spremljali pripravo jedi izpod rok kuharskih mojstrov iz cele Slovenije ter se družili v sproščenem vzdušju vse do večera. Zaradi odličnega obiska je bila gneča med stojnicami res velika, zato bo na naslednji Odprti kuhni poskrbljeno za več prostora. Gurmani si bodo lahko brbončice ponovno razvajali že 13. junija, če bo vreme seveda lepo.

Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate spodaj. 

w-video
w-gallery2widget_gallery2_insert_images
Ostale novice
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>
08
jun
2017
V AKCIJI ZBIRANJA ŠOLSKEGA ODPADNEGA PAPIRJA ZBRALI 650 TON
V šolskem letu 2016/17 je v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja sodelovalo 28 osnovnih šol, 10 podružničnih šol, 4 srednje šole in 7 vrtcev. Vsi sodelujoči so zbrali 650 ton odpadnega papirja, kar je 47 ton več kot prejšnje šolsko leto in kar 103 tone več kot leta 2015. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je med osnovnimi šolami nepremagljiva OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je zmagala POŠ Socka.
Več >>
07
jun
2017
Smetar bom
V sredo, 7. junija, je Simbio na Mestni plaži na Savinjskem nabrežju predstavil opremo za pobiranje odpadkov in delo smetarjev. Otroci so si prišli pogledat, kako velik je smetarski avto, se usedli v kabino tovornjaka in si od blizu pogledali, kako poteka zbiranje odpadkov.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".