01
jun
2015
Izjemen obisk na Odprti kuhni na Mestni tržnici v Celju

Vodstvo Simbia je lani ob prevzemu Mestne tržnice Celje v upravljanje obljubilo, da bo poskrbelo za še večji utrip Mestne tržnice Celje. To obljubo je med drugim udejanilo tudi minulo soboto s povabilom prehranske tržnice Odprta kuhna v knežje mesto. Tržnica sveže pripravljenih dobrot je več kot uspela, saj je bil obisk izjemen. Med stojnicami 17 kuharjev se je ves dan vila strnjena množica, ki je ni pregnala niti popoldanska ploha.

Na tržnici vonjav in okusov so obiskovalci lahko v živo spremljali pripravo jedi izpod rok kuharskih mojstrov iz cele Slovenije ter se družili v sproščenem vzdušju vse do večera. Zaradi odličnega obiska je bila gneča med stojnicami res velika, zato bo na naslednji Odprti kuhni poskrbljeno za več prostora. Gurmani si bodo lahko brbončice ponovno razvajali že 13. junija, če bo vreme seveda lepo.

Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate spodaj. 

w-video
Ostale novice
17
nov
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".