01
jun.
2015
Izjemen obisk na Odprti kuhni na Mestni tržnici v Celju

Vodstvo Simbia je lani ob prevzemu Mestne tržnice Celje v upravljanje obljubilo, da bo poskrbelo za še večji utrip Mestne tržnice Celje. To obljubo je med drugim udejanilo tudi minulo soboto s povabilom prehranske tržnice Odprta kuhna v knežje mesto. Tržnica sveže pripravljenih dobrot je več kot uspela, saj je bil obisk izjemen. Med stojnicami 17 kuharjev se je ves dan vila strnjena množica, ki je ni pregnala niti popoldanska ploha.

Na tržnici vonjav in okusov so obiskovalci lahko v živo spremljali pripravo jedi izpod rok kuharskih mojstrov iz cele Slovenije ter se družili v sproščenem vzdušju vse do večera. Zaradi odličnega obiska je bila gneča med stojnicami res velika, zato bo na naslednji Odprti kuhni poskrbljeno za več prostora. Gurmani si bodo lahko brbončice ponovno razvajali že 13. junija, če bo vreme seveda lepo.

Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate spodaj. 

w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".