10
jun.
2016
HAVANA NIGHT, 18. JUNIJ
Ste si kdaj želeli na Kubo? Zaplesati z energičnimi latinskoameriškimi plesalci? Ne, ni vam treba na Kubo, saj Kuba prihaja v Celje! V soboto, 18. junija, v Celje, natančneje na Savinovo ulico pri Mestni tržnici Celje, prihaja festival Havana night z enim najbolj karizmatičnih učiteljev salse DJ Panchitom, ki bo svoje neprecenljivo znanje delil z udeleženci festivala, s plesalci salse iz vse Slovenije.

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki se nad salso šele navdušujete, saj sta organizatorja Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker poskrbela tudi za začetnike tega zapeljivega plesa z animacijami za začetnike. S plesom se bo vse od začetka ob 16. uri prepletala tudi izvrstna kulinarična ponudba, kjer ne bo manjkalo latinskoameriških specialitet.

V času festivala se nam bodo pridružili:
1. HAVANA CIGAR POINT (ponudba pravih kubanskih cigar)
2. LEGENDARIO (ponudba originalnega kubanskega ruma)
3. PLESNA ŠOLA SAMBA CELJE (vpis novih članov, predstavitev šole in tečajev)
4. WWW. SALSA.SI (spletna trgovina za plesalce …)
5. ARRIVA COMPANY (ponudba najem starodobnega avtobusa), parkiran bo na tržnici, možen ogled in fotografiranje
6. TURISTIČNA AGENCIJA PALMA (ponudba potovanj na Kubo in Karibe …)
7. FRIZERSKI SALON ALEXSANDRA iz Gosposke ulice (stilski make up in look za hostese, revija« latino« frizur)

KULINARIČNA PONUDBA (STARI PISKER):
1. »SMOKER« UNIKATEN ŽAR (specialitete z žara)
2. STOJNICA PIVA
3. STOJNICA KOKTEJLOV IN OSVEŽILNIH PIJAČ

w-video
Ostale novice
22
jun.
2018
Premaze, olja, baterije in druge nevarne odpadke spravili na varno
V 12 občinah na Celjskem je družba Simbio v sklopu akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na varno spravila dobrih 24 ton nevarnih odpadkov. Največ so jih v času akcije oddali v Šentjurju, najmanj pa na Dobrni.
Več >>
20
jun.
2018
Obvestilo o odvozu na praznični ponedeljek, 25. junija
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v ponedeljek, 25. junija, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku dnevu državnosti. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike za odpadke kot običajno ob ponedeljkih.
Več >>
11
jun.
2018
Simbio sedmi na Komunaliadi 2018
Simbio je na 34. delovnih in športnih igrah komunalnih delavcev osvojil 1. mesto v odvozu odpadkov, 2. mesto v kolesarjenju in 3. v odbojki. Med 62 komunalnimi podjetji je tako zasedel odlično 7. mesto.
Več >>
07
jun.
2018
V akciji zbiranja šolskega papirja zbrali 661 ton
V šolskem letu 2017/18 je bilo v tradicionalnem zbiranju odpadnega papirja zbranih 661 ton odpadnega papirja, kar je 11 ton več kot prejšnje šolsko leto in druga največja količina, zbrana v 20-letni zgodovini akcije. Na prvem mestu po količini zbranega papirja na učenca je ponovno OŠ Hudinja, med podružničnimi osnovnimi šolami pa je tokrat zmagala POŠ Letuš.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".