10
jun.
2016
HAVANA NIGHT, 18. JUNIJ
Ste si kdaj želeli na Kubo? Zaplesati z energičnimi latinskoameriškimi plesalci? Ne, ni vam treba na Kubo, saj Kuba prihaja v Celje! V soboto, 18. junija, v Celje, natančneje na Savinovo ulico pri Mestni tržnici Celje, prihaja festival Havana night z enim najbolj karizmatičnih učiteljev salse DJ Panchitom, ki bo svoje neprecenljivo znanje delil z udeleženci festivala, s plesalci salse iz vse Slovenije.

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki se nad salso šele navdušujete, saj sta organizatorja Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker poskrbela tudi za začetnike tega zapeljivega plesa z animacijami za začetnike. S plesom se bo vse od začetka ob 16. uri prepletala tudi izvrstna kulinarična ponudba, kjer ne bo manjkalo latinskoameriških specialitet.

V času festivala se nam bodo pridružili:
1. HAVANA CIGAR POINT (ponudba pravih kubanskih cigar)
2. LEGENDARIO (ponudba originalnega kubanskega ruma)
3. PLESNA ŠOLA SAMBA CELJE (vpis novih članov, predstavitev šole in tečajev)
4. WWW. SALSA.SI (spletna trgovina za plesalce …)
5. ARRIVA COMPANY (ponudba najem starodobnega avtobusa), parkiran bo na tržnici, možen ogled in fotografiranje
6. TURISTIČNA AGENCIJA PALMA (ponudba potovanj na Kubo in Karibe …)
7. FRIZERSKI SALON ALEXSANDRA iz Gosposke ulice (stilski make up in look za hostese, revija« latino« frizur)

KULINARIČNA PONUDBA (STARI PISKER):
1. »SMOKER« UNIKATEN ŽAR (specialitete z žara)
2. STOJNICA PIVA
3. STOJNICA KOKTEJLOV IN OSVEŽILNIH PIJAČ

w-video
Ostale novice
05
feb.
2018
Obvestilo o odvozu na prazničen četrtek, 8. februarja
Obveščamo vas, da bo odvoz odpadkov v četrtek, 8. februarja, potekal kot običajno na delovni dan kljub prazniku. Zato naprošamo vse uporabnike, ki imate na ta dan predviden odvoz, da pripravite zabojnike oziroma vrečke Simbio za odpadke kot običajno ob četrtkih.
Več >>
10
jan.
2018
Kam z odpadnimi zdravili in tehničnimi zdravstvenimi pripomočki?
Ne glede na to kakšne učinkovine vsebujejo zdravila, postanejo, ko jih ne potrebujemo več, nevaren odpadek. Zato jih moramo oddati ločeno, saj kljub pretečenemu roku uporabe še vedno vsebujejo snovi, ki lahko negativno vplivajo na okolje, posledično pa tudi na zdravje ljudi, če jih ne odložimo pravilno.
Več >>
28
dec.
2017
Zakaj spadajo televizorji in računalniški zasloni med nevarne odpadke?
Starejši televizijski sprejemniki, računalniški in drugi zasloni vsebujejo nekatere nevarne komponente, ki lahko zaradi nepravilnega ravnanja po končani življenjski dobi ogrožajo okolje in ljudi. Če jih ne oddamo v zbirne centre ali trgovcem ob nakupu novih (podobnih) produktov, ampak jih odvržemo med mešane komunalne odpadke ali razstavljamo, nevarni deli končajo v naravi ali na odlagališčih, kjer lahko onesnažijo okolje in ogrozijo zdravje ljudi.
Več >>
27
dec.
2017
V PONEDELJEK, 1. JANUARJA 2018, NE BO ODVOZA ODPADKOV
Vse uporabnike, ki imate odvoz odpadkov na praznični ponedeljek, 1. januarja 2018, obveščamo, da tega dne ne bo odvoza odpadkov, ampak bo ta potekal že v soboto, 30. decembra. Prosimo vas, da pripravite zabojnike v soboto, kot bi jih sicer v ponedeljek.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".