10
jun
2016
HAVANA NIGHT, 18. JUNIJ
Ste si kdaj želeli na Kubo? Zaplesati z energičnimi latinskoameriškimi plesalci? Ne, ni vam treba na Kubo, saj Kuba prihaja v Celje! V soboto, 18. junija, v Celje, natančneje na Savinovo ulico pri Mestni tržnici Celje, prihaja festival Havana night z enim najbolj karizmatičnih učiteljev salse DJ Panchitom, ki bo svoje neprecenljivo znanje delil z udeleženci festivala, s plesalci salse iz vse Slovenije.

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki se nad salso šele navdušujete, saj sta organizatorja Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker poskrbela tudi za začetnike tega zapeljivega plesa z animacijami za začetnike. S plesom se bo vse od začetka ob 16. uri prepletala tudi izvrstna kulinarična ponudba, kjer ne bo manjkalo latinskoameriških specialitet.

V času festivala se nam bodo pridružili:
1. HAVANA CIGAR POINT (ponudba pravih kubanskih cigar)
2. LEGENDARIO (ponudba originalnega kubanskega ruma)
3. PLESNA ŠOLA SAMBA CELJE (vpis novih članov, predstavitev šole in tečajev)
4. WWW. SALSA.SI (spletna trgovina za plesalce …)
5. ARRIVA COMPANY (ponudba najem starodobnega avtobusa), parkiran bo na tržnici, možen ogled in fotografiranje
6. TURISTIČNA AGENCIJA PALMA (ponudba potovanj na Kubo in Karibe …)
7. FRIZERSKI SALON ALEXSANDRA iz Gosposke ulice (stilski make up in look za hostese, revija« latino« frizur)

KULINARIČNA PONUDBA (STARI PISKER):
1. »SMOKER« UNIKATEN ŽAR (specialitete z žara)
2. STOJNICA PIVA
3. STOJNICA KOKTEJLOV IN OSVEŽILNIH PIJAČ

w-video
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".