10
jun
2016
HAVANA NIGHT, 18. JUNIJ
Ste si kdaj želeli na Kubo? Zaplesati z energičnimi latinskoameriškimi plesalci? Ne, ni vam treba na Kubo, saj Kuba prihaja v Celje! V soboto, 18. junija, v Celje, natančneje na Savinovo ulico pri Mestni tržnici Celje, prihaja festival Havana night z enim najbolj karizmatičnih učiteljev salse DJ Panchitom, ki bo svoje neprecenljivo znanje delil z udeleženci festivala, s plesalci salse iz vse Slovenije.

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki se nad salso šele navdušujete, saj sta organizatorja Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker poskrbela tudi za začetnike tega zapeljivega plesa z animacijami za začetnike. S plesom se bo vse od začetka ob 16. uri prepletala tudi izvrstna kulinarična ponudba, kjer ne bo manjkalo latinskoameriških specialitet.

V času festivala se nam bodo pridružili:
1. HAVANA CIGAR POINT (ponudba pravih kubanskih cigar)
2. LEGENDARIO (ponudba originalnega kubanskega ruma)
3. PLESNA ŠOLA SAMBA CELJE (vpis novih članov, predstavitev šole in tečajev)
4. WWW. SALSA.SI (spletna trgovina za plesalce …)
5. ARRIVA COMPANY (ponudba najem starodobnega avtobusa), parkiran bo na tržnici, možen ogled in fotografiranje
6. TURISTIČNA AGENCIJA PALMA (ponudba potovanj na Kubo in Karibe …)
7. FRIZERSKI SALON ALEXSANDRA iz Gosposke ulice (stilski make up in look za hostese, revija« latino« frizur)

KULINARIČNA PONUDBA (STARI PISKER):
1. »SMOKER« UNIKATEN ŽAR (specialitete z žara)
2. STOJNICA PIVA
3. STOJNICA KOKTEJLOV IN OSVEŽILNIH PIJAČ

w-video
Ostale novice
17
nov
2017
Se je vaš izdelek poškodoval? Ne zavrzite ga, pač pa ga brezplačno popravite
Imate doma poškodovan izdelek, ki bi ga želeli še uporabljati? Nikar ga ne zavrzite, temveč ga v četrtek, 23. novembra, prinesite v brezplačno mobilno popravljalnico na celjsko tržnico, kjer vam ga bodo popravili, popravila pa se lahko naučite tudi sami. Med 10. in 12.30 uro bosta v mobilni popravljalnici centra ponovne uporabe obrtniški mojstrici, ki bosta poskrbeli, da bodo izdelki postali spet uporabni.
Več >>
23
okt
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični 31. oktober in 1. november!
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na praznični torek, 31. oktobra, obveščamo, da bo odvoz potekal kot običajno kljub prazniku, dnevu reformacije. Prav tako bo odvoz potekal kot običajno na dan mrtvih, 1. novembra. Zato prosimo vse uporabnike, da na ta dneva pripravijo zabojnike ali vrečke na dogovorjeno odjemno mesto kot na delovni dan.
Več >>
20
okt
2017
Česar ne potrebujete, prinesite v Center ponovne uporabe Vojnik
V Vojniku že nekaj let obratuje Center ponovne uporabe. Gre za center, kamor ljudje lahko pripeljejo različne izdelke oziroma predmete, ki jih ne potrebujejo. Namesto da bi jih vrgli v smeti, jih bodo v centru prenovili in po simbolični ceni prodali novim uporabnikom.
Več >>
06
okt
2017
Jutri zadnja Odprta kuhna letos
V soboto, 7. oktobra, se zadnjič v tej sezoni v knežje mesto vrača Odprta kuhna. Na Mestni tržnici Celje bo dišalo po dobrotah od blizu in daleč med 10. in 20. uro. Izkoristite toplo jesenko soboto za gurmanska razvajanja na svežem zraku!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".