21
mar.
2016
2. Didaktična sreda na Mestni tržnici Celje
Simbio si kot upravljalec Mestne tržnice Celje prizadeva popestriti dogajanje tako na sami tržnici kot tudi utrip v starem mestnem jedru. Po uspešno izpeljani prvi didaktični sredi lanskega oktobra je pred nami pestro dogajanje to sredo, 23. marca. Med 9. in 13. uro bodo soustvarjali vrvež na Mestni tržnici Celje šolarji z več kot 12 celjskih osnovnih in srednjih šol ter celo vrtec.

Kuhali bodo, oblikovali pričeske, prikazali učni proces v učnem podjetju in še veliko zanimivega in praktičnega, kar se sicer dogaja samo za štirimi stenami izobraževalnih ustanov. Prvič se jim bosta pri šolski praksi na prostem pridružila tudi Ljudska univerza Celje in Celjski mladinski center. 

Sočasno bo na Mestni tržnici Celje potekal še zaključni likovno-tehnični natečaj Cinkarne Celje 'Lončki in korita, da bo gredica bolj barvita'.
»Obiskovalcem mesta in tržnice želimo ponuditi vsebine, ki jih do sedaj niso bili vajeni. To bo že druga Didaktična sreda, naslednja pa bo v jesenskem času. Menimo, da je izmenjava idej in rešitev koristna za vse udeležence. Mladim pomaga osvojiti ter povezati teorijo s prakso, mimoidočim pa omogoča dostop do znanja in usposobljenosti, ki sta ključnega pomena za našo prihodnost nenehnih sprememb,« je povedal vodja Mestne tržnice Celje Boštjan Jelenko in napovedal še dva dogodka v bližnji prihodnosti, in sicer srečanje starodobnikov Fiat X1/9, ki bo na Savinovi ulici potekalo v soboto dopoldne, 9. aprila, ter Odprto kuhno, po kateri bo zadišalo v soboto, 16. aprila.


Vabljeni!

w-video
Ostale novice
16
mar.
2018
Pričarajte si svoj zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
Več >>
12
mar.
2018
Predviden načrt praznjenj greznic in MKČN 2018
Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec - družba Simbio, d.o.o., opravi navedeno storitev.
Več >>
05
mar.
2018
Odvoz bioloških odpadkov od 1. marca vsak teden
Vse uporabnike individualnih objektov, ki imate rjave zabojnike za ločevanje bioloških odpadkov, obveščamo, da bo odvoz bioloških odpadkov od 1. marca potekal po poletnem urniku, to je vsak teden. Odvoz po poletnem urniku bo trajal vse do 30. novembra 2018. Dan odvoza ostaja nespremenjen.
Več >>
22
feb.
2018
Zaradi vremenskih razmer moten odvoz odpadkov
Zaradi vremenskih razmer bo v nekaterih hribovitih predelih občin moten odvoz odpadkov. Odpadke bomo odpeljali, takoj ko bodo to omogočale vremenske razmere. Na območjih, kjer ne bo po urniku predvidenega odvoza odpadkov, bo ekipa Simbia ob prvem možnem odvozu pobrala tudi višek odpadkov, ki ga lahko uporabniki odložijo v svoje vrečke ob zabojnike.
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

Prišlo je do napake.
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".