21
mar
2016
2. Didaktična sreda na Mestni tržnici Celje
Simbio si kot upravljalec Mestne tržnice Celje prizadeva popestriti dogajanje tako na sami tržnici kot tudi utrip v starem mestnem jedru. Po uspešno izpeljani prvi didaktični sredi lanskega oktobra je pred nami pestro dogajanje to sredo, 23. marca. Med 9. in 13. uro bodo soustvarjali vrvež na Mestni tržnici Celje šolarji z več kot 12 celjskih osnovnih in srednjih šol ter celo vrtec.

Kuhali bodo, oblikovali pričeske, prikazali učni proces v učnem podjetju in še veliko zanimivega in praktičnega, kar se sicer dogaja samo za štirimi stenami izobraževalnih ustanov. Prvič se jim bosta pri šolski praksi na prostem pridružila tudi Ljudska univerza Celje in Celjski mladinski center. 

Sočasno bo na Mestni tržnici Celje potekal še zaključni likovno-tehnični natečaj Cinkarne Celje 'Lončki in korita, da bo gredica bolj barvita'.
»Obiskovalcem mesta in tržnice želimo ponuditi vsebine, ki jih do sedaj niso bili vajeni. To bo že druga Didaktična sreda, naslednja pa bo v jesenskem času. Menimo, da je izmenjava idej in rešitev koristna za vse udeležence. Mladim pomaga osvojiti ter povezati teorijo s prakso, mimoidočim pa omogoča dostop do znanja in usposobljenosti, ki sta ključnega pomena za našo prihodnost nenehnih sprememb,« je povedal vodja Mestne tržnice Celje Boštjan Jelenko in napovedal še dva dogodka v bližnji prihodnosti, in sicer srečanje starodobnikov Fiat X1/9, ki bo na Savinovi ulici potekalo v soboto dopoldne, 9. aprila, ter Odprto kuhno, po kateri bo zadišalo v soboto, 16. aprila.


Vabljeni!

w-video
Ostale novice
01
avg
2017
Odvoz odpadkov tudi na praznični torek, 15. avgusta
Vse uporabnike storitev, ki imate odvoz odpadkov na torek, 15. avgusta, obveščamo, da bo odvoz na ta dan kljub prazniku potekal po običajnem razporedu.
Več >>
03
jul
2017
Obvestilo o čiščenju tlakovcev v mestnem jedru
Obveščamo vas, da bo ta teden v nočen času potekalo čiščenje tlakovcev v mestnem jedru Celja, in sicer v noči s torka (4. 7.) na sredo in s srede (5. 7.) na četrtek med 22. in predvidoma 5. uro zjutraj. Občasno bo prihajalo do povečanega hrupa, zaradi česar prosimo vse stanovalce za strpnost in razumevanje, saj tovrstnih del ni mogoče izvesti v dnevnem času.
Več >>
14
jun
2017
Simbio skupno sedmi na komunalnih igrah 2017
Družba za ravnanje z odpadki Simbio se je minulo soboto na 33. srečanju delavcev komunalnega gospodarstva v Krškem uvrstila na odlično 7. mesto v skupni razvrstitvi 62 podjetij. Zaposleni v družbi Simbio so se še posebej izkazali v športnih disciplinah, kjer so dosegli skupno 6. mesto.
Več >>
09
jun
2017
Simbio po prvem dnevu vodilni na komunalnih igrah
Včeraj je potekalo prvo tekmovanje v športnih igrah na Komunaliadi 2017, in sicer v Kranju, Mariboru in Celju v bowlingu. Naša ekipa v sestavi Klavdije Lužar, Lucije Koštomaj, Danija Đumića in Edija Jazbinška je osvojila prvo mesto med 44 ekipami!
Več >>

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".