Novice

28.07.
2015
Odločitev o pristopu k zakonu o odpisu dolgov bomo sporočili 1. 9. 2015

Vsa tri celjska javna podjetja, ki so v (so)lasti Mestne občine Celje (Simbio, d.o.o., Energetika Celje, d.o.o., Vodovod-kanalizacija, d.o.o.), bomo dokončno odločitev o pristopu k sporazumu oz. izvajanju Zakona o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov sporočila 1. 9. 2015. V tem času bomo natančno preučili vplive izvajanja zakona ter na podlagi teh učinkov sprejeli odločitev.

 

 • 24.07.
  2015
  Odprta kuhna prestavljena na 1. avgust

  Obeščamo vas, da je zaradi nepredvidljivega vremena z možnostjo krajevnih neviht Odprta kuhna, ki je bila načrtovana za to soboto, 25. julija 2015, prestavljena na naslednjo soboto, 1. avgusta 2015, ko bo v Celju spet dišalo med 10. in 20. uro.

 • 10.07.
  2015
  Moj dan odvoza odpadkov - Nič več težav z iskanjem dneva odvoza odpadkov

  V Simbiu smo pripravili aplikacijo, s pomočjo katere lahko preverite, kateri dan v tednu imate odvoz odpadkov. Aplikacija je zelo preprosta in prijazna za uporabo. Če ste kdaj v dilemi in se sprašujete, »kdaj nam bo Simbio odpeljal embalažo« ali pa »a ta teden praznijo rumene ali zelene zabojnike«, potem samo odtipkajte svoj naslov in takoj boste prejeli odgovor.

 • 09.07.
  2015
  Kako ločujemo odpadke na piknikih

  Pikniki so priljubljen način praznovanj in srečevanj na prostem, zlasti v toplejših mesecih. Ker na njih gostimo običajno večje število ljudi, si pri postrežbi hrane najraje pomagamo s priborom za enkratno uporabo. To pa v praksi pomeni veliko odpadkov. Da bi jih pravilno razvrstili v ustrezne zabojnike, smo v družbi Simbio pripravili seznam najbolj pogostih odpadkov, ki nastanejo na piknikih in podobnih večjih prireditvah, in dodali še zabojnik, kamor sodijo.

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".