Novice

03.02.
2016
Seznam praznjenj greznic in malih komunalnih čistilnih naprav po naseljih

Vsako gospodinjstvo na območju, kjer ni javne kanalizacije in ta ni predvidena, mora enkrat v treh letih sprazniti greznico ali malo komunalno čistilno napravo (MKČN). Praznjenje je na območju, kjer opravlja javno službo celjsko javno podjetje Vodovod-kanalizacija, sistemsko urejeno tako, da vsakemu gospodinjstvu na območju brez javne kanalizacije pooblaščeni izvajalec (družba Simbio, d.o.o.) opravi navedeno storitev. Za informacijo o tem, kdaj predvidoma lahko pričakujete praznjenje, smo pripravili načrt predvidenih praznjenj po naseljih v letu 2016.

 • 11.01.
  2016
  Otvoritev Zbirnega centra Žalec

  Občina Žalec je danes v poslovni coni v Vrbju slovesno odprla nov sodoben zbirni center za ravnanje z odpadki, s katerim bo upravljalo naše javne podjetje Simbio. Odlaganje odpadkov bo za Žalčane bolj prijazno, saj je center urejen dvonivojsko, kar pomeni, da večjih odpadkov ne bo potrebno dvigovati, saj so zabojniki postavljeni pod nivojem ceste, po kateri se uporabniki pripeljejo v center.

 • 23.12.
  2015
  Zbirni center Bukovžlak odprt do 17. ure

  Obveščamo vas, da bo Zbirni center v Bukovžlaku v četrtek, 24. decembra, in prihodnji četrtek, 31. decembra, odprt le do 17. ure. Hvala za razumevanje!

 • 23.12.
  2015
  OBVESTILO O SPREMEMBI ODVOZOV ODPADKOV ZARADI PRAZNIKOV

  Obveščamo vas, da bo zaradi praznikov 25. decembra in 1. januarja spremenjen urnik odvoza odpadkov na ta dneva, in sicer bomo pobirali odpadke dan kasneje. 

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".