Novice

22.07.
2016
Kako v poletnih mesecih preprečiti neprijetne vonjave iz zabojnikov?

Neprijeten vonj iz zabojnikov za odpadke lahko omilite, povsem preprečili pa ga boste le težko. Zbrali smo nekaj napotkov, kako lahko sami omilite neprijetne vonjave iz zabojnikov in pojav belih črvov in drugih insektov.

 • 01.07.
  2016
  Nove cene storitev

  Obveščamo vas, da bodo cene storitev ravnanja z odpadki s 1. 7. 2016 nekoliko višje. Kakšni bodo zneski na julijskih položnicah, ki jih boste prejeli v začetku avgusta, si lahko ogledate v spodnji tabeli.

 • 24.06.
  2016
  V akciji na varno spravili dobrih 40 ton nevarnih odpadkov

  Akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na terenu, ki jo je družba za ravnanje Simbio organizirala od 9. maja do 3. junija 2016, je uspešno zaključena. Na varno je bilo v 12 občinah spravljenih kar 40.300 kg nevarnih odpadkov, kar je štiri tone več kot v enakem obdobju lani.

 • 20.06.
  2016
  Plesni spektakel popestril dogajanje v Celju

  Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker sta združila moči in organizirala plesni spektakel Havana night. Na Savinovi ulici so se tako minulo soboto vrteli neumorni plesalci salse, ki so se jim pridružili tudi naključni mimoidoči. Animator plesne šole Samba Simon je poskrbel za pravilne korake, DJ Panchito pa živahno latinskoameriško glasbo do poznih večernih ur.

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".