Novice

05.05.
2016
Odprta kuhna se tudi v maju vrača v Celje

Odprta kuhna, priljubljena kulinarična tržnica in hkrati najbolj priljubljen kulinarični dogodek pri nas, se v soboto, 14. maja, vrača v knežje mesto. Že drugo leto zapored bo Odprta kuhna v Celju gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra.

 • 26.04.
  2016
  9. maja se na terenu začenja akcija zbiranja nevarnih odpadkov

  V ponedeljek, 9. maja, se začenja tradicionalna akcija zbiranja nevarnih odpadkov na terenu. Trajala bo vse do petka, 3. junija. Kot običajno boste tudi tokrat uporabniki storitev prejeli urnike z razporedom lokacij in terminov o poteku akcije skupaj z aprilskimi položnicami v začetku maja. Če ga kdo izgubi ali založi, ga lahko dobi v tiskani obliki na sedežu družbe na Teharski ali pa v elektronski obliki na našem spletnem mestu www.simbio.si (pod zavihki Novice, Storitve – Nevarni odpadki in Ločuj varuj – Nevarni odpadki iz gospodinjstev).

 • 18.04.
  2016
  Prevzem azbestnih odpadkov od 1. maja možen le še v Zbirnem centru Bukovžlak

  Obveščamo vas, da bo od 1. maja 2016 prevzem gradbenih odpadkov, ki vsebujejo azbest, možen samo v Zbirnem centru v Bukovžlaku. V Simbiu namreč želimo zagotoviti varen prevzem azbestnih odpadkov, tako za občane kot za zaposlene, zato prevzem azbestnocementnih izdelkov od povzročiteljev iz gospodinjstev od 1. maja 2016 v ostalih zbirnih centrih, s katerimi upravlja Simbio, ne bo možen.

 • 17.04.
  2016
  Fotoutrinki s prve Odprte kuhne v 2016 na celjski tržnici

  Vrhunska ponudba izbranih jedi, toplo pomladansko vreme in želja po druženju so v soboto privabili na tisoče obiskovalcev v središče mesta. Prva Odprta kuhna je več kot uspela, sicer pa fotografije povedo vse. Se vidimo 14. maja spet na isti lokaciji!

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".