Novice

25.10.
2016
Ponovna objava (2. krog) javnega zbiranja ponudb za prodajo vozila NISSAN NAVARA

Na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti in Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravne lokalne skupnosti Simbio ponovno objavlja POVABILO K ZBIRANJU PONUDB ZA ODPRODAJO RABLJENEGA OSNOVNEGA SREDSTVA (2. krog). Gre za karambolirano vozilo Nissan Navara, letnik 2008. Cena je znižana.

 • 10.10.
  2016
  Obvestilo o nameri prodaje rabljenih osnovnih sredstev

  Na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti in Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravne lokalne skupnosti objavljamo Obvestilo o nameri prodaje rabljenih osnovnih sredstev. Prodajata se nakladalka proizvajalca SIP Šempeter in Litostrojev čelni viličar V 3,5.

 • 10.10.
  2016
  Javno zbiranje ponudb za prodajo vozila NISSAN NAVARA

  Javno podjetje Simbio na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti in Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravne lokalne skupnosti objavlja POVABILO K ZBIRANJU PONUDB ZA ODPRODAJO RABLJENEGA OSNOVNEGA SREDSTVA. Gre za karambolirano vozilo Nissan Navara, letnik 2008.

 • 16.09.
  2016
  Na 40 ekoloških otokih bo možno predati tudi e-odpadke in baterije

  Na 40 ekoloških otokih v naši regiji bodo po novem stali tudi zbiralniki za zbiranje odpadne električne in elektronske opreme (OEEO) ter baterij. Občani bodo vanje lahko predali baterije in OEEO, kot so telefoni, računalniki, tiskalniki, radijski sprejemniki, opekači, likalniki, sesalniki itd. Danes smo jih z družbo Zeos predali namenu županom in predstavnikom 12 občin, kjer Simbio izvaja gospodarsko javno službo.

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".