Novice

24.08.
2016
2. HAVANA NIGHT, NAJVEČJI SALSA DOGODEK V CELJU

V petek, 26. avgusta, se bomo spet lahko družili ob plesu na prostem, uživali v latinskoameriški kulinariki, koktajlih ali pa le sproščeno poklepetali s prijatelji in znanci. Na Savinovo ulico ob Mestni tržnici Celje se namreč vrača plesni spektakel Havana night, ki bo popestril večerno dogajanje od 19. ure dalje.

 • 10.08.
  2016
  Kako oddati gradbene odpadke?

  Manjše količine gradbenih odpadkov iz gospodinjstev lahko uporabniki storitev Simbia pripeljejo v zbirne centre, s katerimi upravlja Simbio. Brezplačno jih lahko oddajo le, če je ob dostavi prisoten lastnik teh odpadkov, ki se ustrezno identificira. Količina gradbenih odpadkov ne sme presegati količine 3 kubičnih metrov na leto na gospodinjstvo (to so približno štiri avtoprikolice).

 • 22.07.
  2016
  Kako v poletnih mesecih preprečiti neprijetne vonjave iz zabojnikov?

  Neprijeten vonj iz zabojnikov za odpadke lahko omilite. Zbrali smo nekaj napotkov, kako lahko to storite sami ter se poleg smradu iz zabojnikov znebite tudi belih črvov in drugih insektov.

 • 01.07.
  2016
  Nove cene storitev

  Obveščamo vas, da bodo cene storitev ravnanja z odpadki s 1. 7. 2016 nekoliko višje. Kakšni bodo zneski na julijskih položnicah, ki jih boste prejeli v začetku avgusta, si lahko ogledate v spodnji tabeli.

Kontakt

Kontakt:
03 425 64 00
03 425 64 12
info@simbio.si

Imate vprašanje?

form_error
Sporočilo uspešno oddano

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".